Een bijzonder concept bij Kingstreet in Apeldoorn

Nieuw restaurant in Hotel De Keizerskroon opent haar deuren

  Vandaag is het zover, het volledig gerenoveerde Kingstreet restaurant in Bilderberg Hotel De Keizerskroon is geopend. Kingstreet beschikt over een bijzonder concept met lokale producten, slow food en grill.

  Kingstreet restaurant in Apeldoornkingstreet.jpg__522x330_q85_crop_subsampling-2

  Op verzoek van vele gasten zijn de beroemde grillgerechten van De Keizerskroon weer terug in het restaurant in Apeldoorn.Wel aangepast aan deze tijd, want u kunt nu uw eigen gerechten samenstellen. De Slow Food gerechten zijn traditionele gerechten met lokale producten en traditionele bereidingswijzen. Gecombineerd met mooie passende wijnen en een gezellige en huiselijk ambiance, staat het vernieuwde restaurant Kingstreet garant voor een avond genieten.

  Op alle vrijdagavonden bent u van harte welkom om te komen genieten van een reis door de kaart. Een verassend viergangenmenu en een aansluitende wijn bij ieder gerecht maakt het een perfecte avond om de week mee af te sluiten.

  Kingstreet Lounge Wines&Bites

  DSC_3781-2[1]In de Kingstreet Lounge kunt u in een warme en huiselijke sfeer genieten van wines&bites. Proeverijen van regionale producten en deskundige adviezen over de uitgebreide selectie wijnen zorgen ervoor dat u heerlijk geniet van deze bijzondere wijn en spijs combinatie. De Kingstreet Lounge is dagelijks geopend vanaf 08:00 uur voor een heerlijke espresso, de Keizerskroon koffie of een lunch. Gebaseerd op het beroemde brood van het Vlaamsch Broodhuys, serveert de keuken een heerlijke lunch waarbij lokale en verse producten de basis vormen. Op zondagmiddag kunt u in alle rust genieten van een heerlijke plank met lekkernijen en een mooi glas wijn. Tevens wordt er iedere zondagmiddag bij Hotel De Keizerskroon een proeverij voor 2 personen met een glas Prosecco van het huis geserveerd.

  Combineer uw overnachting en diner

  Proef als eerste de culinaire kwaliteiten van het nieuwe restaurant Kingstreet bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Met het Kingstreet Grand Opening Arrangement geniet u van een speciaal voor u samengestelde proeverij met diverse smaakvolle voorgerechten. U overnacht in een comfortabele kamer en begint de dag goed met het uitgebreide Bilderberg Ontbijt. Tijdens uw verblijf maakt u gratis gebruik van onze sauna en zwembad. En dat voor maar €109,- per verblijf met 2 personen.

  Boek nu

  Direct reserveren? Bel 055 – 521 77 44 of mail naar keizerskroon@bilderberg.nl

  Graag tot ziens bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon!

  Laat een reactie achter