5 tips voor een sprankelend paasweekend in 2016

Laat u verassen door verscheidene arrangementen en talloze mogelijkheden bij Bilderberg

  Bilderberg wenst u alvast een vrolijk Pasen! Tijdens de paasdagen trekken wij alles uit de kast om onze gasten te voorzien van een ontspannen, gezellig en culinair paasweekend. Het paasweekend staat bij Bilderberg in het teken van genieten op hoog niveau. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten op de hoogte zijn van onze verscheidene arrangementen en talloze mogelijkheden. Speciaal voor u hebben wij vijf tips samengesteld om Pasen 2016 onvergetelijk te maken.

  Paasbrunch

  Heeft u geen zin en tijd om tijdens de feestdagen te koken? Wij wel! Kom samen met uw partner of met de hele familie naar een van de deelnemende Bilderberg hotels om te genieten van een culinaire beleving tijdens onze paasbrunch. Laat u verwennen door ons uitgebreide assortiment van verschillende culinaire verassingen. Maak na de brunch gebruik van de natuurrijke omgevingen van Bilderberg door bijvoorbeeld een boswandeling te maken op de Veluwe of door het Limburgse heuvellandschap. Stuur de kinderen op pad met de paashaas om naar paaseieren te zoeken of laat hen genieten in de spellenkamers welke speciaal voor de paasdagen zijn ingericht.

  paasbrunchKrijgt u al trek van het idee van een heerlijke paasbrunch met uw partner of het hele gezin? Bekijk de deelnemende hotels en ontdek welke paasdraai zij geven aan de brunch.

  Paasinspiratie voor een onvergetelijke brunch

   

  Pasen met het hele gezin

  De paasdagen viert u het liefste met het hele gezin bij elkaar. Herkent u het probleem dat ieder gezinslid daar andere ideeën over heeft? Daar heeft Bilderberg de ultieme oplossing voor! Tijdens de paasdagen zullen er in de deelnemende hotels diverse paasactiviteiten worden georganiseerd waardoor ook de kinderen genoeg te doen hebben. Denk hierbij aan samen eieren zoeken met de paashaas of spelen in de spellenkamer van het hotel.

  Haal alles uit uw verblijf bij Bilderberg en breidt deze uit met bijvoorbeeld een diner, een overnachting, of een arrangement in de spa. Bekijk de mogelijkheden hier.

  Vier Pasen met het hele gezin

   

  Wintervoordeel voor een onvergetelijke Pasen

  Bilderberg heeft een paascadeau voor u dit jaar! Tijdens de paasdagen kunnen onze gasten nog meeprofiteren van een aantrekkelijk voordeel tijdens het laatste weekend van de winterweken van Bilderberg. Combineer een culinair diner en twee overnachtingen inclusief ontbijt met de gezellige paassferen van Bilderberg.

  BilderbergWinterCheque01Dit is uw laatste kans om onze luxe te checken tegen een paasvriendelijk prijsje! Boek het arrangement winterweken en ontvang uw wintervoordeelcheque van 25,- welke u kunt besteden tijdens uw verblijf.

  Check het wintervoordeel tijdens Pasen

   

  Verantwoord genieten tijdens Pasen

  Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen, het ‘nieuwe’ gezonde eten met zoveel mogelijk eerlijke en verse producten. Maar hoe doen we dat tijdens de feestdagen? Net als bij andere feestdagen staat ook tijdens Pasen het eten centraal. Tijdens het bereiden van onze gerechten kiezen wij altijd voor de meest verantwoorde en verse manier. Bij Bilderberg werken we graag met verse, eerlijke en huisgemaakte producten. Zo kunnen onze gasten verantwoord genieten tijdens de paasbrunch in een van de deelnemende hotels. Denk hierbij aan vers brood, verse paaseieren en huisgemaakte sapjes. Zo heeft u geen schuldgevoel na een gezellig paasweekend, en dat is dubbel genieten! Begin of eindig uw paasdag met een frisse wandeling in de bosrijke omgeving van het hotel en geniet van de rust tijdens deze gezellige feestdag.

  010685_0001-LRWilt u ook kunnen genieten van een verantwoord pasen? Bekijk de mogelijkheden in uw favoriete Bilderberg hotel en maak kennis met onze uitgebreide mogelijkheden op culinair gebied. Bilderberg draagt graag bij aan het verkrijgen van een tevreden gevoel zowel tijdens als na de paasdagen.

  Verantwoord genieten

  Een ontspannen paasweekend

  Bent u toe aan een extra lang paasweekend? Bij Bilderberg maken wij van de paasdagen een kleine vakantie door u extra in de watten te leggen tijdens deze feestdagen. Laat u bijvoorbeeld verwennen binnen de muren van onze hotels aan de hand van een wellness sessie, een culinair diner of maak gebruik van alle gemakken op uw hotelkamer. Maar wat dacht u van een stevige boswandeling in de omgeving van een van onze Veluwe Hotels? Laat u meevoeren in de rust welke tussen de bomen hangt, geniet van het eerste voorjaarszonnetje en ontdek wat de omgeving u te bieden heeft.

  Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om uw weekend te upgraden naar een kleine vakantie? Ontdek wat Bilderberg voor u kan betekenen tijdens uw rustgevende paasweekend

  Pak uw rust tijdens Pasen

   

  Laat een reactie achter