Bilderberg genomineerd voor twee Zoover awards

Help ons mee door uw stem uit te brengen.

  Ook dit jaar is de Bilderberg weer genomineerd voor de Zoover Awards 2016! We zijn genomineerd in de categorieën: ‘Beste Hotelketen van Nederland’ en ‘Populairste Hotelketen’. Helpt u ons ook in 2016 om deze fantastische awards te winnen?

  Beste hotelketen van Nederland

  dries‘Met trots mag ik vermelden dat Bilderberg is genomineerd voor de Zoover Awards 2016’. Helpt u ons mee deze prijs te mogen ontvangen? Persoonlijke service en gastvrijheid, het zit in onze cultuur. De details maken dat gasten bij Bilderberg een onvergetelijk verblijf ervaren bij de beste hotelketen van Nederland’.

  Dries van der Vossen, Algemeen Directeur Bilderberg

  Over Zoover

  Sinds 2005 is Zoover een website waar u beoordelingen kunt lezen over bestemmingen voor en door reizigers. U kunt hierbij denken aan: ‘Wat is het beste hotel voor mijn citytrip?’ of ‘Waar moet ik naar toe voor een ontspannen weekend weg?’. Uiteraard kunt u op Zoover beoordelingen vinden en schrijven over de diverse Bilderberg hotels. Tot nu toe heeft de Bilderberg al meer dan 10.000 recensies ontvangen met een gemiddelde van een 8,3. Deelt u ook uw ervaring met Bilderberg?

  Help ons winnen!

  Vanaf 10 februari kunt u, gedurende 6 weken lang, uw stem uitbrengen voor de Zoover Awards 2016. Op 21 april worden de beste en populairste reisorganisaties van dit jaar bekend gemaakt. Via onderstaande link kunt u stemmen op Bilderberg in de categorieën: ‘Beste Hotelketen van Nederland’ en ‘Populairste Hotelketen’.

  Stem nu

  Laat een reactie achter