Klassieke gerechten terug door 40 jaar bestaan

  Dit jaar bestaat Bilderberg Hotel de Buunderkamp 40 jaar. Al sinds 1976 verwelkomt het hotel haar gasten in de bossen van Wolfheze. Maar het hotel viert het 40 jarig jubileum niet alleen, want ook chef-kok Cor Onderstal is vanaf de opening werkzaam in het hotel. Ter ere van het jubileum brengt hij diverse klassieke gerechten terug op de kaart, aangepast aan deze tijd.

  Hotel De Buunderkamp

  6904-LRHotel De Buunderkamp is al 40 jaar de perfecte plek om even op te laden. U wordt omgeven door prachtige natuur en staat daarbij garant voor een ongedwongen en luxe verblijf. Of u nu met de hele familie komt, met z’n tweeën of voor een zakelijke bijeenkomst. Het hotel heeft 101 moderne en ruime kamers in de tinten van de natuur die De Buunderkamp omringt. Met een paar passen staat u midden in die mooie natuur waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en natuurlijk de omgeving ontdekken. ‘Thuis’ komt u heerlijk bij ons in Restaurant De Buunderkamp waar u geniet van diverse seizoensspecialiteiten.

  40 jarig jubileum

  De vaste chef-kok van Hotel De Buunderkamp, Cor Onderstal, viert dit jaar ook zijn 40 jarig jubileum. Cor werkt al sinds de opening van het hotel als chef-kok in het restaurant. In die 40 jaar heeft hij al veel veranderingen meegemaakt, maar de gastvrijheid van het hotel is gebleven.

  Klassieke gerechten keren terug

  Om het 40 jarig bestaan van het hotel te vieren, komen er een aantal klassieke gerechten van Cor Onderstal tijdelijk terug op de kaart. Een van de gerechten die 35 jaar op de menukaart heeft gestaan is de bisque (soep) van kreeft. Volgens Cor Onderstal is het een echte klassieker, waar gasten weer tijdelijk van kunnen genieten. Maar ook kunt u gaan genieten van onder andere:

  • Gerookte zalm met mousse van mierikswortel.
  • Cappuccino van ossenstaartbouillon gegratineerd met zwarte peper.
  • Kalfs medaillons “Veuve Yoyeuse” met een saus van mango chutney, garnalen, kerrie en witte wijn.
  • Crêpes Suzette.

  Restaurant De Buunderkamp is geopend voor het diner van maandag tot en met zondag van 18:00 tot 21:00uur en voor de lunch van maandag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur. Restaurant De Buunderkamp bevindt zich in Bilderberg Hotel De Buunderkamp aan Buunderkamp 8, 6874 NC Wolfheze in Gelderland. Reserveren via 026 482 11 66 of buunderkamp@bilderberg.nl.

   

  Laat een reactie achter