Topchefs koken bij Bilderberg hotels

  In het buitenland zijn tal van toprestaurants verbonden aan een hotel, een trend die Bilderberg doorvoert in hun hotels voor een unieke ervaring voor zowel de zakelijke als de leisure gast.

  Eten en drinken op niveau

  Vaak gaan hotelgasten dineren buiten de deur. Bij Bilderberg hotels is dit niet nodig. De afgelopen jaren heeft Bilderberg geïnvesteerd in een upgrade van haar restaurants, om alle gasten een volledige ervaring te kunnen bieden. Het in Rotterdam gelegen Parkhotel werd onder handen genomen door de met Michelinsterren bekroonde chef Erik van Loo van restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo. En niet alleen de hotelgasten bezoeken dit restaurant, maar ook bezoekers van Rotterdam weten het te vinden.

  Koks

  Sterrenchefs in de keuken

  Niet alleen in Rotterdam, maar ook het De Kerstentuin van het in Amsterdam gelegen Garden Hotel heeft sterrenchefs Stefan van Sprang en Wessel Ruijmgaart in huis. En dan zijn er nog de restaurants die een eigen Michelinster hebben. Restaurant De Kromme Dissel, behorende bij Hotel Klein Zwitserland, heeft al meer dan 40 jaar een ster. Restaurant De Heeren van Harinxma van Landgoed Lauswolt werd afgelopen december beloond met een Michelinster voor 2016.

  ABN AMRO Tennis Tournament

  Op 14 februari a.s. vindt de 43ste ABN AMRO Tennis Tournament in Ahoy plaats. Al meer dan 20 jaar is het Bilderberg Parkhotel een partnerhotel voor dit topsport evenement. Het bijzondere aan dit jaar is dat er 5 topchefs van de Bilderberg aanwezig zullen zijn. Chefs Erik van Loon, Richard de Vries, Stefan van Sprang, Tonny Berentsen en Arjan Bisschop bereiden allemaal een signature dish voor. Bilderberg hecht veel waarde aan de onderscheidende ervaring van onze restaurants en zijn trots op de topchefs die aan ons verbonden zijn.

  Julia’s Kitchen

  Geheel geïnspireerd op de Franse keuken heeft Hotel De Bilderberg in Oosterbeek er een restaurant bij kregen: Julia’s Kitchen. Een goede aanvullig op Trattoria Artusi, het op de Italiaanse keuken gebaseerde restaurant dat al in het hotel aanwezig is.

  Julia’s Kitchen is het perfecte voorbeeld van de huiselijkheid en persoonlijke aandacht die, dankzij de restyling, nog beter naar voren komt. Ook het Europa Hotel in Scheveningen en De Keizerskroon in Apeldoorn zullen binnenkort een restyling ondergaan waarbij opnieuw veel aandacht voor de keuken zal zijn.

  Laat een reactie achter