Eindejaarsbijeenkomst of Nieuwjaarsborrel? Denk eens out-of-the-box!

“Creëer een onvergetelijke ervaring voor iedereen die je bedrijf een warm hart toedraagt”

1

  Het lijkt misschien wat vroeg om over te beginnen, maar toch is dit hét moment om erover na te denken. Wat gaan we doen met de Eindejaarsbijeenkomst of de Nieuwjaarsborrel? Onze tip: doe het eens helemaal anders!

  Denk eens out-of-the-box: voor elk budget kun je een evenement neerzetten waar medewerkers en/of relaties écht plezier hebben, elkaar écht leren kennen en zich écht met elkaar en het bedrijf verbonden voelen. Bilderberg heeft zeventien hotels in Nederland en elk hotel is – buiten de gebruikelijke recepties, diners en partijen – gespecialiseerd in verrassende, gedenkwaardige tot zelfs spectaculaire evenementen. Denk aan knalfeesten met lichtgevende dansvloeren tot een winterse buitenbarbecue midden in het bos, en alles daar tussen in. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en kunnen worden aangepast aan iedere wens, ieder thema en ieder budget. Onze gastheren en –vrouwen denken graag met je mee. Want waarom zou je het zelf verzinnen als we het ook samen kunnen doen?

  Ludieke rally met kevers

  Wat dacht je bijvoorbeeld van een schuttersfestijn of een ludieke rally met oude VW-kevers op Kasteel Vaalsbroek in Vaals. Stel je voor: je komt de feestelijk verlichte oprijlaan oprijden en ziet tussen de eeuwenoude bomen de kleurrijke kevers op een rijtje staan. Na het ontvangst gaan de deelnemers op pad. Elke groep krijgt een tablet mee waar de opdrachten op staan en waarop ze kunnen zien waar de andere deelnemers zich bevinden; wat de race nog spannender maakt. Na een fraaie rit door het winterse landschap finishen de deelnemers op gepaste wijze door de finishboog. De rally wordt afgesloten met een prijsuitreiking en eventueel een feestelijke borrel, diner of party.

  Kasteel Vaalsbroek beschikt over achttien hectare grond. Eén van de weilanden, midden tussen de bossen, is de perfecte locatie voor een authentiek Limburgs schuttersfestijn. Het schuttersfestijn bestaat uit drie onderdelen: handboogschieten, kruisboogschieten en kleiduifschieten. De groep wordt in drie teams verdeeld, waarna ze het middels een puntentelling tegen elkaar opnemen. Uiteraard kan het festijn geheel naar wens worden aangekleed; denk aan een optreden van muzikanten en het serveren van koffie met Limburgse vlaai. Na de sportieve activiteiten wordt de dag afgesloten in het hotel, waar men zich heerlijk aan het haardvuur kan opwarmen en van de aansluitende borrel of diner kan genieten.

  Nacht van De Buunderkamp

  Hotel De Buunderkamp in Wolfheze beschikt over twintig hectare bos en weilanden met een rijke historie. Tijdens de ‘Nacht van De Buunderkamp’ kunnen bedrijven hier hun eigen verhalen beleven. Bij aankomst ontvangen de gasten meteen een dekentje en een zaklamp: een klein voorproefje van wat hen te wachten staat. Ook de kratten vol hapjes en drankjes, die ze zelf mee moeten nemen in het kader van ‘back to basic’, staan al klaar. Onder leiding van een ‘boswachter’ lopen de gasten naar het basecamp; een open plek in het bos, waar verschillende tenten en vuurkorven staan. Al snel ontpopt de boswachter zich als storyteller, die de gewenste boodschap van de opdrachtgever in een bijzonder verhaal heeft verpakt. Het donkere bos is bij uitstek de plaats om survivalachtige opdrachten te vervullen, met als hoogtepunt de winterse buitenbarbeque. Ook de priëlen en de kas in de tuin van Hotel De Buunderkamp bieden een onwaarschijnlijk mooi tafereel voor een feestelijk buitendiner.

  Run Your Restaurant

  Samen eten verbroedert, dat weten we allemaal. Foodconcepten, lokale producten, duurzame ingrediënten… Steeds vaker is ‘eten in al zijn facetten, van product tot gerecht’ een doordacht onderdeel van het event. Bij Hotel De Keizerskroon is dat gegeven naar een volgend level getild. Want wat is er mooier dan samen te genieten van wat de natuur ons te bieden heeft? Nou, om het sámen klaar te maken! Run Your Restaurant is een bijzonder event waarbij de gasten samen met onze chefkok een onvergetelijk diner met en voor elkaar bereiden. Na deze ervaring keren de gasten niet alleen voldaan, maar ook vol motivatie en inspiratie naar huis.

  Onvergetelijke ervaring

  Bij Bilderberg is eigenlijk niks te gek. Vertel ons je doelstellingen of thema voor het nieuwe jaar en samen maken we er een onvergetelijke Eindejaars- of Nieuwjaarsbeleving van. Wil je het dit jaar toch liever wat low profile houden? Denk dan eens aan de Bilderberg Cadeaucard. Ook daarmee geef je je medewerkers, klanten en relaties een onvergetelijke ervaring. Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u de opties bespreken met een van onze eventregisseurs? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel naar 0317 – 318 319.

  Graag tot ziens bij Bilderberg!

   

  Laat een reactie achter

  1 comment

  1. ACS

   Wat een leuke ideeën! Zo kever rally lijkt me erg leuk, Zie je ook vaak met solex brommers