Geniet van het Klavertje Vier Fietsarrangement

Fiets in vijf dagen tijd van hotel naar hotel op de Veluwe en ervaar de Bilderbergse gastvrijheid

Met het Klavertje Vier Fietsarrangement fiets je in vijf dagen tijd van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Zuid-Veluwe en de Hoge Veluwe en ontdek je de mooiste plekjes. Elke avond verblijf je in een ander gastvrij Bilderberg hotel op de Veluwe. Vriendinnen Andrea en Odette fietsten voor de derde keer dit unieke arrangement. “We komen hier voor de omgeving, maar ook voor de service van Bilderberg. Bij Bilderberg worden we altijd gastvrij ontvangen.”

De fietsroutesKlavertjeVierRoute

De routes van het arrangement zijn gebaseerd op het Fietsroutenetwerk en de afstand die je per dag aflegt is ongeveer 40 km. Bilderberg zorgt voor leuke tips en bezienswaardigheden voor onderweg. Ook het vervoer van de bagage wordt geregeld. “De routes die Bilderberg maakt zijn zodanig dat je ook even rustig een kopje koffie op een terras kunt drinken en dat je langs plaatsjes komt waar je tussen de middag heerlijk ergens kunt lunchen. Je hebt keus genoeg. En wil je de route iets inkorten of juist uitbreiden? Ook dat kan!”

De mooiste plekjes

De Veluwe heeft ontzettend veel mooie plekjes. “Mijn favoriet is die bij Otterlo”, zegt Andrea. “Je hebt dan een heel lang stuk gefietst langs een provinciale weg en dan kom je daar op de hei en zie je het bordje Otterlo staan. Je hebt daar zo’n prachtig uitzicht over de heide, dat vind ik echt geweldig.” Een andere mooie plek om te vertoeven is in de omgeving van Oosterbeek, bij de Rijn. “Het is ontzettend leuk om het pontje te nemen bij de Rijn en ook bij Kasteel Doorwerth weet je eigenlijk niet wat je ziet. En wat dacht je van Landgoed Warnsborn? Maar ook de bospaadjes bij bijvoorbeeld Hotel De Bilderberg zijn al geweldig. Dichtbij een weg, maar je waant je midden in de natuur”.

Wild spotten

Bij Het Jachthuis Sint Hubertus op Het Nationale Park De Hoge Veluwe kun je, als je een beetje geluk hebt, zelfs wild spotten. “De heide bij Sint Hubertus is ook mooi. En daar vlakbij kun je dus wild spotten. Je hebt daar echt speciale plekken voor. Enkele jaren geleden hadden we dit arrangement vroeger in het jaar geboekt en begon het al te schemeren rond zes uur. We hebben toen bij die heide gezeten en ook echt wild gespot. Dat was wel echt heel bijzonder en leuk.”

Het complete plaatje

Iedereen is heel vriendelijk en de kamers vinden we fijn. De hele entourage van Bilderberg is wat het compleet maakt.” Bij het arrangement zit het diner al inbegrepen en dus kun je genieten van een heerlijk culinair driegangendiner in het hotel. “Het arrangement is inclusief diner en zo hoef je niet nog eens na te denken over de eventuele kosten voor een diner.”

Alles makkelijk te bereiken1-van-de-vele-fietspaden

De hotels waar je overnacht liggen op de Zuid-Veluwe en zijn Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, Hotel Klein Zwitserland in Heelsum, Hotel Wolfheze in Wolfheze en Hotel De Buunderkamp in Wolfheze. De hotels liggen maar een paar kilometer van elkaar vandaan. “Wij vinden het een groot voordeel dat de hotels waar je overnacht ook dichtbij elkaar liggen. Een paar jaar geleden hadden we een dag dat het gigantisch stortte uit de hemel en dat we zeiden dit wordt ‘m niet. Toen hebben we de auto gepakt en zijn we de hele dag naar het Kröller-Müller museum gegaan. Als de hotels waar je overnacht 50 km van elkaar liggen, dan haal je niet zomaar even je auto op.”

Kan niet, bestaat niet

Bilderberg doet er alles aan om de gast een onvergetelijk verblijf te geven. “Omdat we wel nog werken, was vier nachten net iets te veel. Toen heb ik gebeld en gevraagd of het ook drie nachten i.p.v. vier nachten kon en dat was geen enkel probleem. Ook dat is echt fijn aan Bilderberg. Wil je het toch net iets anders, dan wordt dit geregeld voor je!“

Heb jij na het lezen van de ervaringen van Andrea en Odette ook zin gekregen om te komen genieten van Het Klavertje Vier Fietsarrangement? Bekijk het arrangement hier!

gljms425_reg425inwbalk_url368

Laat een reactie achter