Buitenbioscoop bij Hotel De Bilderberg

Geniet in de openlucht van de film WILD

  Afgelopen voorjaar was de film WILD – Bonte families op de Veluwe te zien in 60 bioscopen door heel Nederland. Deze zomer kun je deze natuurfilm nog steeds bewonderen op verschillende locaties op de Veluwe. En nog eens in de buitenlucht ook, zodat je de film nog intenser ervaart!

  Op vrijdagavond 14 september is Hotel De Bilderberg in Oosterbeek de plek om de film WILD in de buitenlucht te kunnen bewonderen. Het grasveld bij het hotel wordt omgetoverd tot een echte buitenbioscoop.
  Rond 20:30 uur, wanneer de schemer is gevallen, start de film en onder het genot van een drankje geniet je van deze unieke natuurfilm.

  Speciale arrangementen

  Hotel De Bilderberg heeft voor deze avond speciale arrangementen samengesteld. Wil je bijvoorbeeld voorafgaand aan de film heerlijk dineren in het hotel? Dat kan! En wil je zelfs het diner en de voorstelling combineren met een overnachting in het hotel? Ook dat kan! De arrangementen vind je hier: www.bilderberg.nl/wild-buitenbioscoop/.

  Waar gaat de film precies over?

  In de film WILD volg je als kijker gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. Je ziet de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, de buizerd en de ijsvogel. Met de buizerd vlieg je mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Tijdens de film zie je spectaculaire beelden die je tijdens een gewone wandeling op de Veluwe niet kunt zien, omdat filmmaker Luc Enting speciale toestemming heeft gekregen om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn.

  Over Hotel de Bilderbergbilderbergoosterbeek12-original

  In de prachtige bossen van de Veluwe ligt onze Grande Dame en naamgever: Hotel De Bilderberg. Als je Oosterbeek inrijdt en onze statige oprit nadert, begrijp je waarom Hotel De Bilderberg inmiddels een icoon is. Waar je het hotel ook uitwandelt je staat zo midden in het schitterende Veluwse bos. In ons Italiaans georiënteerde restaurant Trattoria Artusi geniet je van de onovertroffen Italiaanse keuken. In Julia’s Kitchen ervaar je, met een Frans Amerikaanse keuken, het beste van twee werelden. Maar niet voordat je na een lange dag onze wellness hebt bezocht, waar je ontspannen de avond tegemoet gaat na een duik in ons zwembad of bezoek aan de sauna.

  gljms425_reg425inwbalk_url368

  Laat een reactie achter