Mijn #outofoffice: Eileen Louwerse

In een Zuid-Afrikaans dorp komt vliegend kindermeisje Eileen weer met beide benen op de grond.

Stewardess Eileen Louwerse werkt als een vliegende Mary Poppins voor één van ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen. Op tien kilometer hoogte zorgt ze dat het de kleinsten aan boord aan niets ontbreekt. In het Zuid-Afrikaanse dorp Dullstroom komt ze weer tot zichzelf. Ga mee #outofoffice met deze inflight nanny.

“Als ouders ontspannen maakt dat een kind ook rustig.”

De Brabantse Eileen Louwerse werkt vanuit Abu Dhabi als stewardess met een bijzondere extra skill: inflight nanny. Voor families met kinderen maakt de juiste hospitality het verschil tussen een stressvlucht of een ontspannen reis. Ze leerde de fijne kneepjes aan het Engelse Norland College, net als de kindermeisjes van het Britse koningshuis.

Eileen in het Zuid-Afrikaanse bos

Eileen in het Zuid-Afrikaanse bos

“Voor een kind is een vlucht heel intens, zeker als het jong is en lang stil moet zitten. Ik heb een speciale training gevolgd om te leren hoe je kinderen van allerlei leeftijden en hun ouders zo goed mogelijk kan ondersteunen. Iedere vlucht ontmoet ik nieuwe mensen en ik werk bijna nooit met dezelfde collega’s. De uitdaging is dan ook om steeds opnieuw een fijne werkomgeving te creëren waarin iedereen, zowel mijn collega’s als mijn passagiers en ikzelf, op zijn gemak is.

Het volledige artikel lezen? Dat kan hier.

Auteur: Christel Don | Fotografie: Andrew Berry

Laat een reactie achter