Inspiratie: Vier je kerst in onze hoofdstad!

Nog geen plannen deze kerst? Wij helpen je graag. De conciërge van Het Bilderberg Garden Hotel vertelt over kerst in Amsterdam.

Stel je voor… Kerst in onze sfeervolle hoofdstad. Wandelen langs de magisch verlichte grachten en in Winterse sferen schaatsen op Het Museumplein. Na een dag shoppen, musea bezoeken of struinen over de kerstmarkten kan je voor een zesgangen kerstdiner, inclusief overnachting met ontbijt, terecht in Het Bilderberg Garden Hotel. Onze conciërge Rinus vertelt waarom je een kerst in Amsterdam niet snel zal vergeten.

Gelegen in het Museumkwartier

Een kerst in onze hoofdstad is op zich al een hele belevenis. Omringd door versierde straten en grachten kom je helemaal in de kerstsferen. Het Bilderberg Garden Hotel bevindt zich dan ook op de perfecte locatie in onze hoofdstad. Vanuit het hotel, gelegen in het Museumkwartier, loop je via de Amsterdamse grachten in 15 minuten naar pittoreske boetieks, de meest hippe bars en het winterse Museumplein. Conciërge Rinus vertelt:

“Wat de meeste gasten in ons hotel zo fijn vinden aan de locatie, is dat ze zich niet beklemd voelen in de drukke toeristenmassa. Het hotel bevindt zich midden in het centrum, maar wel in het rustigere deel. Alle hotspots en must sees zijn op loopafstand. Denk aan het Vondelpark en het Museumplein met al haar bekende musea. Na een drukke dag in het bruisende centrum, loop je zo terug naar het rustige hotel. Dat maakt onze locatie echt uniek.”

De leukste kerst evenementen

Amsterdam is één van de meest bruisende steden van ons land. Zeker rond de feestdagen is er genoeg te doen en te beleven. Zo zijn er verschillende evenementen speciaal voor de kerstdagen.

Het Amsterdamse Winterparadijs

“Tijdens de kerst is de Amsterdamse RAI helemaal omgetoverd tot een echt Winterparadijs. Er is van alles te doen, denk aan schaats- en curlingbanen, een langlauf parcours, een wintertheater en een echte après ski bar. Ook bekende artiesten zoals Xander Buisonjé, Lil Kleine en Maan komen langs om op te treden. Met vrienden of familie kan je je hier zeker een hele dag vermaken. Als je dan kiest voor een kerst bij het Bilderberg Garden Hotel raad ik je zeker aan om dit te combineren met een bezoekje aan het Amsterdamse Winterparadijs.”

KAARTJES

  • Entree € 7
  • Regulier Ticket € 19,50
  • Regulier Passe Partout € 39,50

Kijk op de website voor de verschillende openingstijden https://www.hetamsterdamsewinterparadijs.nl/programma

Ice Amsterdam

Wil je de kerstsfeer nog dichter bij het hotel zoeken? Dan is het een unieke beleving om te gaan schaatsen voor het Rijksmuseum. Ice Amsterdam bevindt zich dan ook op het Museumplein, wat nog geen 15 minuten lopen vanaf het hotel is. Het Museumplein is omgetoverd tot Winters plein met een mega schaatsbaan omringd door sfeervolle kerstkraampjes waar je onder andere terecht kunt voor warme chocolademelk.

Kijk op de website voor de verschillende openingstijden en prijzen
https://iceamsterdam.nl/nl/praktische-informatie/

Kerst in het hotel

Maar wat kan je dan verwachten van kerst in het Garden Hotel? Onze conciërge weet hier alles van en vertelt het je:

“Tijdens de kerstdagen bij ons in het hotel is iedereen in opperbeste stemming. De Bilderbergse gastvrijheid straalt er aan alle kanten vanaf. Het hele hotel is dan ook volledig versiert met de meest magische lichtjes en unieke kerstbomen. We vinden het belangrijk dat alle gasten zich helemaal thuis voelen in het hotel en we vinden het extra belangrijk om met ons personeel aan alle speciale (kerst)wensen te kunnen voldoen. Tijdens het zesgangendiner in restaurant De Kersentuin kan je alles uit handen geven en wordt je verrast met verschillende culinaire hoogstandjes. Vervolgens doen wij de afwas voor je en kom je tot rust op de hotelkamer of doe je nog een drankje in onze bar. Uitslapen en aanschuiven aan ons Bilderberg Ontbijt is wat je de volgende ochtend kunt verwachten. Wij nemen alles uit handen en kunnen niet wachten om de kerst samen met jou te vieren!” 

Met het “Kerst bij Het Garden Hotel” arrangement ervaar je geen kerststress en kan je ultiem relaxen en ontspannen. Voor maar € 329 kun je met 2 personen al genieten van een compleet verzorgd culinair zesgangendiner, het Bilderberg Ontbijt en een overnachting op een Deluxe kamer. Meer informatie? Bezoek onze site.

Laat een reactie achter