Nieuw restaurant in Hotel De Bilderberg: Julia’s Kitchen

Ervaar heerlijke gerechten uit de Frans Amerikaanse keuken van Julia’s Kitchen

Met trots stelt Hotel De Bilderberg haar nieuwe restaurant Julia’s Kitchen aan u voor. Op 22 mei is het restaurant met een Frans Amerikaanse keuken en knipoog naar de fifties open gegaan. Hier kunt u terecht voor unieke gerechten gemaakt van lokale ingrediënten. In Julia’s Kitchen kunt u genieten op top niveau in een sfeervolle ambiance!

JKb-LRNieuw restaurant

Julia’s Kitchen is naast het beroemde Trattoria Artusi hét nieuwe restaurant van Hotel De Bilderberg. Op 22 mei is het restaurant geopend. Hier geniet u van een menukaart die gebaseerd is op de Frans Amerikaanse keuken met een vleugje van de fifties. De gerechten hebben allemaal een verwijzing naar de jaren 50. Ook het restaurant zelf, waar u tot rust komt in de prachtige eigentijdse ambiance, herinnert aan deze tijd.

Menukaart

In Julia’s Kitchen biedt de menukaart het beste uit die twee werelden. Met een verwijzing in de gerechten en uitstraling naar de jaren 50 toen het nog vanzelfsprekend was dat de gerechten puur en seizoensgebonden waren. De ingrediënten die worden gebruikt zijn daarom als vanzelfsprekend afkomstig van lokale leveranciers met passie voor hun vak. Op de menukaart vindt u onder andere diverse warme en koude voorgerechten. Geniet van een frisse seizoenssalade of kies een steak tartaar. Ook voor de hoofdgerechten is er voor ieder wat wils. Ga voor een biologische kalfshamburger of het vispannetje van de dag.

Bekijk de menukaart

Gin Tonic als aperitiefgin-and-tonic

Gin & Tonic is weer helemaal terug van weggeweest, en één van de signature drankjes van Julia’s Kitchen. De mix Gin en Tonic is ongeveer driehonderd jaar geleden ontstaan. Net als vele andere dranken ontstond deze als medicijn. Tegenwoordig drinken we het met een limoenpartje als garnering. De truc om een gin tonic echt lekker te maken, zit hem de ingrediënten. Bij Hotel De Bilderberg kunt u genieten van het heerlijke drankje als aperitief!

Historie

bbbbHotel de Bilderberg heeft een roemrucht verleden, talloze beroemdheden regeringsfunctionarissen en zelfs royalties zijn hier regelmatig te gast geweest. Het was echter de Bilderberg conferentie in 1954 wat het hotel in het wereldnieuws bracht. De Bilderberg conferentie werd georganiseerd met als doel de relatie tussen de Verenigde Staten en Europa te verbeteren.

 

Kom het nieuwe restaurant Julia’s Kitchen bewonderen. Geniet van de Frans Amerikaanse keuken op top niveau en ervaar de sfeervolle ambiance. Reserveer via het telefoon nummer 026 – 339 63 33 of via de mail: bilderberg@bilderberg.nl

Laat een reactie achter