Michelin sterrenchef Stefan van Sprang blaast nieuw leven in restaurant De Kersentuin

Bilderberg en sterrenchef Stefan van Sprang zorgen voor casual dining op niveau in De Kersentuin in Amsterdam

Het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam verbouwt deze zomermaanden grondig en begin september openen de deuren van De Kersentuin by Stefan van Sprang. Casual dining op niveau in Amsterdam Zuid, met een gezonde dosis flair is de visie van Stefan van Sprang. Bilderberg en Stefan van Sprang hebben een spraakmakend concept samengesteld.

De Kersentuin by Stefan van Sprang

Het restaurant krijgt een frisse look met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken. De natuurlijke/ruwe materialen zoals leren banken, massief houten tafels en op waterlicht geïnspireerde kleuren geven het interieur de gedurfde uitstraling die Bilderberg voor ogen heeft met De Kersentuin nieuwe stijl. Vanaf begin september 2015 is het restaurant geopend voor zowel lunch, diner, events en speciale gelegenheden. Chef kok Wessel Ruijmgaart, al acht jaar Stefans rechterhand bij ‘Aan de Poel’, neemt de dagelijkse leiding over de keuken. Samen met zijn team creëert hij de signature dishes. Het gastheerschap is in handen van Wouter Rink (voormalig Oyster Club) en zijn team.

Stefan van Sprang

Met een Franse basis, innovatieve technieken en treffende combinaties kookte Stefan van Sprang reeds twee sterren in zijn Amstelveense restaurant Aan de Poel. Maar Van Sprang heeft meer ambitie: “Ik wil graag meer gasten mijn signature dishes laten proeven” aldus Stefan van Sprang “De Kersentuin wordt een perfect passende setting, casual stoer met flair, hoogwaardig en vernieuwend”.

dries“Wij speelden al langer met de gedachten om De Kersentuin nieuw leven in te blazen. De vraag is natuurlijk: Hoe pak je dit aan? Stefans visie en verdiensten sluiten naadloos aan bij wat wij voor ogen hebben. Een significante culinaire bijdrage leveren aan Amsterdam Zuid, waar hotelgasten, foodlovers en buren elkaar weten te treffen. Wij kijken uit naar een bevlogen samenwerking”. Dries van der Vossen, CEO Bilderberg groep

GardenHotelWilt u ook casual dining ervaren in Amsterdam Zuid? Hier kunt u alvast reserveren. Beleef de frisse feel in het restaurant en geniet van heerlijke signature dishes van sterrenchef Stefan van Sprang. Na een culinaire avond, komt u heerlijk tot rust tijdens een overnachting in het Garden Hotel.

Reserveer nu

Laat een reactie achter