Ontdek het vernieuwde Klavertje Vier Fietsarrangement

Fiets in 5 dagen tijd van hotel naar hotel op de Veluwe en ervaar de Bilderbergse gastvrijheid.

Met het vijfdaagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fiets je van hotel naar hotel door de prachtige natuur van De Veluwe. Het arrangement is volledig vernieuwd. Er zijn nieuwe hotels toegevoegd aan het arrangement, wat betekend dat er nieuwe fietsroutes zijn! Vriendinnen Andrea en Odette fietsten meerdere malen dit unieke arrangement. “We komen hier voor de omgeving, maar ook voor de service van Bilderberg. Bij Bilderberg worden we altijd gastvrij ontvangen.”

De hotels

De route begint dit jaar bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Na een uitgebreid ontbijt, stap je uitgerust op de fiets. De fietsroute leidt je uiteindelijk naar de koninklijke stad Apeldoorn, waar je zal overnachten in Hotel De Keizerskroon. De volgende ochtend vervolg je de fietstocht en breng je de nacht wederom in Garderen door, maar nu bij Hotel ’t Speuderbos. Op de vierde dag zet je koers naar het Zuiden en overnacht je in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. De volgende ochtend, na een heerlijk ontbijt, fiets je weer in noordelijke richting en kom je aan bij Résidence Groot Heideborgh.

De fietsroutes

De routes van het arrangement zijn gebaseerd op het Fietsroutenetwerk en de afstand die je per dag aflegt is ongeveer 45 km. Bilderberg zorgt voor leuke tips en bezienswaardigheden voor onderweg. Ook het vervoer van de bagage wordt geregeld. “De routes die Bilderberg maakt, zijn zodanig dat je ook even rustig een kopje koffie op een terras kunt drinken en dat je langs plaatsjes komt waar je tussen de middag heerlijk ergens kunt lunchen. Je hebt keus genoeg. En wil je de route iets inkorten of juist uitbreiden? Ook dat kan!”

Bekijk hier de globale fietsroutes

De mooiste plekjes

1-van-de-vele-fietspadenDe Veluwe heeft ontzettend veel mooie plekjes. “Mijn favoriet is die bij Otterlo”, zegt Andrea. “Je hebt dan een heel lang stuk gefietst langs een provinciale weg en dan kom je daar op de hei en zie je het bordje Otterlo staan. Je hebt daar zo’n prachtig uitzicht over de heide, dat vind ik echt geweldig.” Een andere mooie plek om te vertoeven is in de omgeving van Oosterbeek, bij de Rijn. “Het is ontzettend leuk om het pontje te nemen bij de Rijn en ook bij Kasteel Doorwerth weet je eigenlijk niet wat je ziet. En wat dacht je van Landgoed Warnsborn? Maar ook de bospaadjes bij bijvoorbeeld Hotel De Bilderberg zijn al geweldig. Dichtbij een weg, maar je waant je midden in de natuur”.

Wild spotten

Bij Het Jachthuis Sint Hubertus op Het Nationale Park De Hoge Veluwe kun je, als je een beetje geluk hebt, zelfs wild spotten. “De heide bij Sint Hubertus is ook mooi. En daar vlakbij kun je dus wild spotten. Je hebt daar echt speciale plekken voor. Enkele jaren geleden hadden we dit arrangement vroeger in het jaar geboekt en begon het al te schemeren rond zes uur. We hebben toen bij die heide gezeten en ook echt wild gespot. Dat was wel echt heel bijzonder en leuk.”

Het complete plaatje

“Iedereen is heel vriendelijk en de kamers vinden we fijn. De hele entourage van Bilderberg is wat het compleet maakt.” Bij het arrangement zit het diner al inbegrepen en dus kun je genieten van een heerlijk culinair driegangendiner in het hotel. “Het arrangement is inclusief diner en zo hoef je niet nog eens na te denken over de eventuele kosten voor een diner.”

Kan niet, bestaat niet

Bilderberg doet er alles aan om de gast een onvergetelijk verblijf te geven. “Omdat we wel nog werken, was vier nachten net iets te veel. Toen heb ik gebeld en gevraagd of het ook drie nachten i.p.v. vier nachten kon en dat was geen enkel probleem. Ook dat is echt fijn aan Bilderberg. Wil je het toch net iets anders, dan wordt dit geregeld voor je!“

Heb jij na het lezen van de ervaringen van Andrea en Odette ook zin gekregen om te komen genieten van Het Klavertje Vier Fietsarrangement? Het arrangement is nu te boeken. Bekijk het arrangement hier!

gljms425_reg425inwbalk_url368

Laat een reactie achter