Op ontdekkingstocht op de Veluwe

Avontuurlijk genieten in de herfst

  Het einde van de zomer nadert, de herfst komt er weer aan! Nog even en de bladeren aan de bomen beginnen weer te verkleuren in prachtige rood-bruine tinten. Lekker buiten genieten met een dikke trui in de herfstzon of bij minder weer met een kop thee bij de open haard. Met de komst van de herfst, laat de herfstvakantie ook niet veel langer meer op zich wachten. Lekker met de kinderen uitwaaien in het bos en op zoek naar beukennootjes, eikels en kastanjes. De Veluwe heeft zoveel moois te bieden in deze sfeervolle periode van het jaar.

  Het Nationale Park De Hoge Veluwe

  Herfst in Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een unieke ervaring. Ook hier maakt het groen aan de bomen plaats voor een bont kleurenpalet. Paddenstoelen schieten uit de grond en vormen heksenkringen en rode hoedjes in het gras. Door de kalende bomen en struiken kan wild gezien worden. In de herfstvakantie worden er spannende activiteiten georganiseerd, hierdoor kan jong en oud genieten van al het moois dat het park biedt.

  bigstock-family-walking-through-winter-66906322.jpg__1100x465_q85_crop_subsampling-2Kies bijvoorbeeld voor een speurtocht in combinatie met het maken van een mezenkast. Tijdens de speurtocht leren de kinderen alles over de vogels die leven op de Veluwe. Onderweg moeten zij vragen beantwoorden die bij aankomst in het bezoekerscentrum worden nagekeken door een natuurgids. Daarna mogen de kids de handen uit de mouwen steken tijdens het maken van een mezenkast. Uiteraard mag deze mee naar huis voor de vogels in eigen tuin. Kijk hier voor meer informatie.

  Ook het Nationaal Park Veluwezoom biedt voor ieder wat wils tijdens de herfstvakantie.
  Ga als detective mee speuren naar paddenstoelen of bezoek de voorleesmiddagen in het park. Bezoek deze agenda voor alle activiteiten.

  Burgers’ Zoo in Arnhem
  Burgers-ZooMocht er tijdens het speuren in de bossen en op de hei geen wild worden gespot, kun je op herkansing in Burgers’ Zoo in Arnhem. Hier vind je een grote diversiteit aan dieren, dus succes is hier gegarandeerd. Bezoek bijvoorbeeld de grootste Oost-Afrikaanse vlakte van Nederland met prachtige giraffen, jachtluipaarden en de leeuwenfamilie. Ook kun je als een ware ontdekkingsreiziger op avontuur in Burgers Bush om de geheimen van het tropisch regenwoud te ontrafelen. Goede speurders ontdekken kleurrijke vogels, hagedissen en zelfs vliegende honden.

  VoorkantBBc-ORIGINALDeze natuurrijke activiteiten uitbreiden met een overnachting op de Veluwe maakt het tot een feestje voor de kinderen. In Hotel de Bilderberg zijn kinderen meer dan welkom. Bij het inchecken ontvang(en)t je kind(eren) het spannende stripboek “Het raadsel van de Verdwenen Kroon”. Met dit stripboek zullen kinderen zich niet snel vervelen. Puzzels, raadsels, het Bilderberg kindermenu, een kleurplaat met kleurpotloodjes en natuurlijk hoofdpersoon Billy Bilderberg die samen met zijn vriendinnetje een spannend avontuur in een Bilderberg hotel beleeft.
  Aan alles is gedacht, waardoor je met de hele familie kunt genieten van een ontspannen verblijf in de herfstvakantie. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de speelruimte met spelletjes en een tafeltennistafel. Maak het jezelf gemakkelijk met de services als een oppasservice en een babyfoonservice, zo kun  je helemaal tot rust komen. Bekijk hier de arrangementen in Hotel de Bilderberg.

  Mogen wij jou deze herfst verwelkomen in Hotel de Bilderberg?

  Laat een reactie achter