Spetterende renovaties in Garderen

Bilderberg vernieuwd!

  Bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos en Résidence Groot Heideborgh in Garderen werd sinds afgelopen lente flink geklust. Een flinke renovatie met als resultaat een prachtige nieuwe uitstraling van geselecteerde ruimtes. Benieuwd naar welke ruimtes? Lees dan snel verder!

  Renovatie 2019 Speulderbos Kinderkamer

  Hotel ’t Speulderbos
  Vanaf april is Hotel ’t Speulderbos druk bezig geweest met de renovaties van het hotel. Het resultaat is absoluut om van in je handjes te klappen. Loop naar binnen bij Hotel ’t Speulderbos en kom in een prachtige receptie/lounge terecht. De gezelligheid van bloemen, een heerlijke loungebank en een veel toegankelijkere receptie maken dat het ‘ik-kom-thuis-gevoel’ van de ruimte afspat.

  Ook ’t Speuld, de grote theaterruimte van Hotel ’t Speulderbos, heeft samen met de aangrenzende bar een heel nieuwe uitstraling mogen ontvangen. De Rivièra Maison stijl, die omschreven kan worden als rustig, landelijk en een tikkeltje romantisch, past perfect bij het in de Veluwse bossen gelegen hotel.

  De speelkamer voor de kinderen is ook niet overgeslagen. De muren ontvingen een fris likje verf en de inrichting is vernieuwd. Alles zodat alle kinderen optimaal kunnen genieten in het kinderhotel van Nederland!

  Résidence Groot Heideborgh
  Ook Résidence Groot Heideborgh werd niet overgeslagen. Vanaf mei werden de receptie, de lounge, het restaurant en bepaalde meetingruimtes onder handen genomen. Ook buiten, bij de voorzijde van het hotel, werden veranderingen gemaakt. Hier vind je nu De Buitenplaats.

  Wil je de renovaties in het echt komen bewonderen? Boek je overnachting bij Hotel ’t Speulderbos of Residence Groot Heideborgh en geniet van de nieuwe uitstraling van deze twee Bilderberg hotels.

  Laat een reactie achter