Restaurant The Park een nieuwe richting in

Chef-kok Richard de Vries blijft de scepter zwaaien in de keuken

Na vijf succesvolle jaren komt er op 1 juni 2019 een einde aan de prettige samenwerking tussen restaurant The Park, onderdeel van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam, en sterrenchef Erik van Loo van restaurant Parkheuvel.

theparkricharddevriesenmanager-original

Restaurant The Park
Na de opening in 2014 verwierf The Park al snel bekendheid door direct De Gouden Pollepel, de restaurantcompetitie van het Algemeen Dagblad te winnen. Vele goede recensies volgden en het Rotterdamse restaurant kreeg een vaste plek in de Lekker 500 en de Gault Millau gids. Inmiddels is The Park voor het tweede jaar onderscheiden met een Bib Gourmand voor haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Het DNA van Erik van Loo zit na vijf jaar stevig verankerd in ons restaurant. Het is nu tijd om op eigen benen te staan aldus Erik de Wit, General Manager van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

De toekomstplannen
Richard de Vries, chef de cuisine van Restaurant The Park die vanaf het begin verantwoordelijk is voor de dagelijkse uitvoering, blijft de scepter zwaaien in de keuken. Jasper Mein blijft verantwoordelijk voor de service en het wijnadvies. De koers die het restaurant zal varen blijft onveranderd: casual dining met kwalitatief hoogstaande producten en smaken tegen een betaalbare prijs.

Erik de Wit: Wij zijn trots dat Richard en Jasper nog nadrukkelijker hun eigen stempel zetten op de gastronomie in het Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

Wil je meer informatie over restaurant The Park? Klik dan hier.

Laat een reactie achter