Zet een meesterzet met grootmeesters Jan Timman en Harm Wiersma

  Jan Timman en Harm Wiersma

  Jan Timman en Harm Wiersma

  Het eeuwenoude schaakspel wordt vaak als metafoor gebruikt in het zaken doen. Het kennen van je tegenstanders, het hebben van een tactisch plan, het kunnen aanpassen aan onverwachte moves van je concurrentie. Maar natuurlijk ook geduld, volharding, aanvallen op meerdere vlakken en het verdedigen van je ingenomen positie. De overeenkomsten zijn legio. Grote leiders als Napoleon Bonaparte speelden het spel al graag als tijdverdrijf. Schaken en dammen zijn dan ook prachtig om te integreren met uw teambuilding event of uw zakelijke meeting. Zo maakt u van uw teambuilding event een úniek teambuilding event!

  Schaker Jan Timman en dammer Harm Wiersma weten dit als geen ander. Beide toppers zijn al een halve eeuw actief in hun specialiteit. Jan Timman werd in 1971 Internationaal Schaakmeester en in 1974 Grootmeester. Vanaf 1974 mocht Timman zich 9x Nederlands schaakkampioen noemen. De volledige lijst met gewonnen toernooien is indrukwekkend te noemen.

  Harm Wiersma mag zich Nationaal- en Internationaal Grootmeester noemen. Tussen 1972 en 2001 heeft hij 8x het Nederlands Kampioenschap op zijn naam geschreven. In 1976, 1979, 1981 en 1983 was hij de beste van de wereld.

  De denksporters gaan bij Bilderberg de uitdaging aan om op uw evenement een simultaan te geven. Er is plaats voor vijfentwintig dammers en vijfentwintig schakers. Bovendien kunt u per simultaan vijf plaatsen reserveren voor prominenten, jonge talenten en senioren. Na afloop drinken de spelers nog een glas met de aanwezigen.

  De kosten met beide grootmeesters bedragen € 3.950,- exclusief BTW. Wilt u meer informatie, of heeft u interesse? Neem dan contact op met de Bilderberg Sales afdeling op 0317 – 362  266

   

  Laat een reactie achter