Apeldoorn, stad met allure

Ontdek de vier beste uittips voor Apeldoorn

  Stelt u zich eens voor: een bruisende stad, waar rust en ruimte een gewoonte is. Een uitgestrekte bosrijke omgeving, prachtige plantsoenen en meerdere stadsparken. Dit in combinatie met veel bezienswaardigheden en een moderne binnenstad waar talloze winkels en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. En laat deze stad ook nog eens behoren tot de top tien grootste Nederlandse steden. Wij hebben het natuurlijk over Apeldoorn! Hier leest u de leukste tips tijdens een bezoek aan Apeldoorn.

  1.    Topconcerten
  Voor degene die van een avond vol muziek houdt, is in Apeldoorn aan het juiste adres. Na meerdere succesvolle optredens in het afgelopen jaar, van onder andere Ilse DeLange en Nick & Simon, staan er dit jaar weer verrassende concerten op de planning in de Americahal in Apeldoorn. Zo zullen op vrijdag 21 november Nielson en de 3JS een geweldige en verrassende avond verzorgen. Alvast een tip van de sluier: Hoe zou het klinken als de 3JS een nummer van Led Zeppelin spelen of Pearl Jam? “Wat een avond”, de titel van het concert, is dan ook zeker niet verkeerd gekozen.
  De dag erna, op zaterdag 22 november, komt de TV hit “De Beste Zangers van Nederland” naar Apeldoorn. Voor het eerst live in concert! Glennis Grace en Niels Geusebroek zullen onder andere te horen zijn tijdens deze avondshow. Kortom: het belooft een muzikaal weekend te worden!
  Wist u dat u na zo’n gezellige avond uit heerlijk kunt overnachten in Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn?

  2.    Een culturele uitstap naar het paleis.
  De veelzijdigheid van Apeldoorn is tevens te zien in het aanbod voor culturele uitstappen. Een prachtige expositie, die op dit moment te zien is in Paleis Het Loo, biedt twee culturele bezienswaardigheden tegelijkertijd. De expoTsitie vertelt het unieke verhaal over het boeiende en veelbewogen leven van prinses Gracia van Monaco.
  Wist u dat Bilderberg ook een Prinses Grace arrangement heeft?

  3.    Kinderparadijs
  Een van de bewoners van de ApenheulEen gezellig dagje uit met de hele familie? Apeldoorn staat bekend om meerdere aantrekkelijke attractieparken. Zo is het heerlijk vertoeven in Apenheul met een prachtig groot bos, midden op de Veluwe. Een echte belevenis om loslopende apen om je heen te zien klimmen, springen en slingeren. In Apenheul zijn maar liefst 35 verschillende soorten apen te bewonderen. Voor de kinderen zijn er leuke speelplekken waar zij zelf de aap kunnen uithangen.
  Attractiepark de Julianatoren is een werkelijk paradijs voor de kinderen. Het park bestaat uit meer dan 60 leuke attracties en shows. Deze maand kunt u komen griezelen tijdens Halloween in de Julianatoren. Er zal een spannende Halloween show plaatsvinden en een gedeelte van het park zal omgetoverd worden tot een griezelig decor.
  Laat de kinderen actief bezig zijn in Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn. Dit attractiepark bestaat uit een midgetgolfbaan, doolhof, speeltuin en een kinderboerderij. Ga het klim- en klauterparcours over met allerlei obstakels. Tevens worden hier regelmatig andere activiteiten georganiseerd zoals mooie theatershows. Genoeg te doen in Apeldoorn voor een gezellig dagje uit met de hele familie!

  4.    Spirit of Winter
  De meest sfeervolle dagen van het jaar zijn in zicht. Wat is er gezelliger om deze dagen in te luiden met een betoverende buitenfair? Op de Spirit of Winter zullen meer dan 130 deelnemers mooie, smaakvolle en warme seizoensproducten presenteren. Denkt u aan heerlijke culinaire producten voor de perfecte feestdagen, tafelstukken en kransen. Daarnaast zullen verschillende modeshows, workshops en demonstraties gegeven worden. Ook aan de sfeer is gedacht, zo zullen de duizenden lichtjes, vuurkorven en knusse kraampjes iedere bezoeker verwelkomen. Deze buitenfair zal plaatsvinden van woensdag 19 tot en met zondag 23 november. Tickets zijn te bestellen via www.spiritofwinter.nl.
  Wist u dat Bilderberg Hotel De Keizerskroon meerdere arrangementen voor u klaar heeft staan om de meest sfeervolle dagen buitenshuis te vieren? Bekijk onze speciale feestdagen pagina.

  Laat een reactie achter