Kinderen zijn deze herfstvakantie de baas op Landgoed Lauswolt

Maandelijks blog van Bilderberg Landgoed Lauswolt

  Marc van Gulick, General Manager van Bilderberg Landgoed Lauswolt, schrijft elke maand over de belevenissen op het landgoed.

  Op Bilderberg Landgoed Lauswolt geeft elk seizoen haar eigen schoonheid aan het landgoed. In de koude winterochtend ligt het gras onder een dikke laag rijp, in de lente ontluiken voorzichtig de eerste bloesems en in de zomer baadt het terras in de zon. Maar de herfst, dat is wellicht wel mijn favoriete seizoen op Landgoed Lauswolt. Het bos rondom het landgoed verkleurt langzaam in een scala aan rood-, oranje en geeltinten. Zo mooi, u zou eigenlijk moeten komen kijken en genieten!

  marc van gulick2“De herfst is mijn favoriete seizoen op Landgoed Lauswolt. Het bos verkleurt langzaam in een scala aan roodtinten.”

   

  Kinderen zijn de baas deze herfst op Landgoed Lauswolt

  Ook de omgeving van Landgoed Lauswolt baadt zich deze weken tevreden in de herfstkleuren. Een wandeling door het bos, de pittoreske dorpjes in de buurt of langs één van de Friese meren wordt hierdoor een nieuwe belevenis. Ideaal om tijdens de herfstvakantie te ontdekken met de hele familie! En nog een reden om deze herfstvakantie samen naar Lauswolt te komen: het ‘Kinderen zijn de baas arrangement’. Een prachtig feest voor onze kleine gasten (tot 18 jaar) die het reilen en zeilen van een hotel willen meemaken. Koken, bedienen, receptie, housekeeping; u kunt het zo gek niet bedenken of ze mogen meehelpen. Fantastisch om te zien!

   

  Wellness vriendinnendag

  Liever wat tijd voor uzelf deze herfst? Laat u dan verwennen in ons beauty & wellness centre. Bijvoorbeeld tijdens de speciale vriendinnendagen op de derde dinsdag van oktober, november en december. Heerlijk samen met uw vriendin, moeder, dochter een dag of halve dag genieten van onze weldadige sauna en exclusieve gezichts- en lichaamsbehandelingen. Niet voor niets noemde het Financieel Dagblad het wellness centre van Lauswolt als één van de mooiste van Nederland. Ook bijzonder is de Zen-dag die in november gepland staat, waarbij personal training, yoga, en wellness samenkomen in een bijzonder dagprogramma. Zo gaat u opgeladen de herfst in!

   

  Van herfstbladeren naar ijssterren

  Hoe mooi deze herfst ook is, toch kijk ik ook al reikhalzend uit naar de aankomende winter. Er staat namelijk zoveel moois op het programma. Zo hebben we de hele maand december een grote ijsbaan in de tuin. Overdekt met een glazen koepel, wordt dit een waar winterwonderland. Schaatsen, curling, winter BBQ’s, high tea’s; alles kan! Geweldig om een zondagmiddag op door te brengen, maar ook een bijzondere locatie voor uw kerstdiner of eindejaarsborrel. Samen een rondje schaatsen, om daarna naast de baan op te warmen met een glas gluhwein en een winters buffet. Meer weten?

  marc van gulick2“De hele maand december ligt er een ijsbaan in de tuin van Lauswolt. Geweldig om een zondagmiddag op door te brengen, maar ook een bijzondere locatie voor uw kerstdiner of eindejaarsborrel.”

   

  Loungewolt

  Deze bijzondere decembermaand sluiten we af met een spectaculair nieuwjaarsfeest: Loungewolt. Stelt u zich voor: u begint de avond met een sfeervol diner op ons schitterende landgoed. Samen met vrienden, uw partner of familie geniet u van mooie culinaire gerechten met op de achtergrond ontspannen loungemuziek. Naarmate de avond vordert komen de befaamde oliebollen en Champagne er bij, en zweept onze geweldige DJ Hans Stroeve samen met een saxofonist en zangeres het tempo op, om te eindigen in een spetterend feest! Ook gasten die niet wensen te overnachten zijn van harte “Wolkom”! Meer weten?
  Geen zin in iets ‘actiefs’ dat kan natuurlijk ook. De lounges met openhaard, ons zwembad en de wellness nodigen uit om lekker “niks“ te doen deze herfst!
  Oant Sjen!
  Marc van Gulick en medewerkers
  Bilderberg Landgoed Lauswolt

  Laat een reactie achter