Zorgeloos genieten op het strand van Scheveningen

Geniet zonder zorgen op het strand van Scheveningen met het Beach by Bilderberg arrangement

    Wil jij komende zomer zorgeloos kunnen genieten van het prachtige zomerweer op het strand van Scheveningen? Dat kan! Bilderberg Europa Hotel neemt alle zorgen uit handen, zodat jij kan ontspannen op het mooiste plekje van het strand.

    Zorgeloos genieten

    DSC00562Je hoeft alleen nog maar je strandlaken mee te nemen, want Bilderberg Europa Hotel heeft jouw strandbedje en parasol al gereserveerd op de zonnigste plek van Scheveningen. Op 198 stappen van het hotel bevind zicht het prachtige strand van Scheveningen. Een heerlijke dag genieten van zon, zee en strand en een zomers drankje drinken bij Beachclub ‘Peanuts’ op het gezellige terras. Na een heerlijke stranddag kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad van Europa hotel, of ontspannen in de sauna. Aansluitend overnacht je in een comfortabele hotel kamer, waarna je de volgende dag geniet van het uitgebreide Bilderberg Ontbijt.

    Europa Hotel

    Het Europa Hotel ligt niet alleen direct aan het strand, maar ook aan de gezellige boulevard van Scheveningen. Op de boulevard, die op loopafstand is van het hotel, vind je winkels, gezellige restaurants en leuke terrassen. Na een dag vol belevenissen op het strand of op de boulevard kunt u heerlijk tot rust komen in het Europa Hotel. De volgende dag een dagje op stap in de omgeving? Breng eens een bezoek aan Den Haag, de stad voor wie een dag wil shoppen, cultuur wil opzoeken of culinair wil genieten.

     

    Europa Hotel aanzicht2 avondWil jij ook zorgeloos genieten op het prachtige strand van Scheveningen? Boek dan nu het Beach by Bilderberg arrangement bij Europa Hotel. Je overnacht in een comfortabele kamer inclusief ontbijt en 1 dag een strandbedje. Al vanaf €74,50 per persoon hoef je bijna nergens meer aan te denken. Vergeet je strandlaken niet! Boek nu

     

     

    Laat een reactie achter