Ontdek ArtZuid vanuit het Garden Hotel!

De meest spectaculaire beeldenroute van Nederland

Van 19 mei tot en met 17 september 2017 vindt de vijfde editie van ArtZuid plaats. Deze beeldenroute brengt 60 monumentale kunstwerken tot leven en sluit aan bij het themajaar Van Mondriaan tot Dutch Design. Ontdek ArtZuid zelf vanuit het Garden Hotel in Amsterdam.

Beeldenroute door Amsterdam Zuid

De beeldenroute vind je terug in een groot gedeelte van Amsterdam Zuid. De route loopt van de Apollolaan naar de Minervalaan en de Zuidas. Het Garden Hotel is daarom de perfecte uitvalbasis om deze beeldenroute te beleven. Daarnaast bieden wij in samenwerking met het ArtZuid op iedere zondag om 13:00 uur een gratis rondleiding aan. Een kunsthistoricus gaat tijdens een 1,5 uur durende rondleiding in op de enige echte vernieuwing in de kunst van de 20ste eeuw, de abstractie!

ArtZuidAtelier van Lieshout

Genieten in het Garden Hotel

Een bezoekje aan ArtZuid kunt u perfect combineren met het Culinaire Kersentuin Arrangement. Op zaterdag kunt u heerlijk genieten van een 4-gangen diner dat is samengesteld door Chef Wessel Ruijmgaart en zijn team. Na het diner verblijft u in een royale Deluxe kamer, die overigens net zijn gerenoveerd. Wanneer u de volgende ochtend ontwaakt op onze comfortabele kingsize bedden, staat er een heerlijk ontbijt op u te wachten.

De meeste zondagen staan bekend als ‘Lazy Sunday’ en dat is nu ook zeker het geval, want na het ontbijt hoeft u zich pas om 13:00 uur te melden voor de beeldenroute van ArtZuid. Na de wandeling door het mooie Amsterdam Zuid kunt u Amsterdam nog verder verkennen. Het Garden Hotel ligt ideaal gelegen in het Museumkwartier, waardoor u zich op loopafstand bevind van chique winkels, gezellige restaurants en het Museumplein.

mousse-van-pata-negragardenkersentuinzi-originalBilderberg Garden Hotel

gardenHeeft u al zin gekregen in een weekendje Amsterdam? Reserveer dan nu op onze website of neem contact met ons op via 020 570 5600 of garden@bilderberg.nl

Laat een reactie achter