Heb je het vernieuwde Garden Hotel al ontdekt?

Intiem en kleinschalig in het hart van Amsterdam

Altijd al eens willen overnachten of vergaderen op een prachtige locatie in het hart van Amsterdam? Dan is het Garden Hotel de perfecte keuze! Het bekende Garden Hotel in Amsterdam heeft haar restaurant en hotel volledig vernieuwd, dit is zeker een bezoek waard.

Intiem en kleinschalig in het hart van Amsterdam

Het Garden Hotel is dé perfecte locatie voor een overnachting of zakelijke bijeenkomst. Gelegen in het Museumkwartier, dichtbij de RAI, WTC en de Zuidas; ideaal om Amsterdam op een fijne manier te ontdekken! Chique winkels en gezellige restaurants bevinden zich op loopafstand van het hotel. Cultureel op stap? Het Museumplein met Het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum bevindt zich om de hoek!

Zakelijke bijeenkomsten

Wilt u een vergadering of bijeenkomst organiseren? Met onze vernieuwde zalen en de persoonlijke service van de Maître ‘B zorgen wij ervoor dat uw vergadering of bijeenkomst een succes wordt. Onze 5 vergaderzalen met een totale capaciteit van 200 personen kunnen wij ombouwen naar al u wensen. Maak uw vergadering compleet met een overnachting in een van onze 124 vernieuwde kamers. Het interieur met warme tinten, luxe voorzieningen en comfortabele bedden zorgt ervoor dat u de volgende dag uitgerust kunt genieten van ons heerlijke Bilderberg Ontbijt.

garden_hotel-jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2 garden_hotel_cherry-jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2 garden_hotel_deluxe_kamer-jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2 l-lr-jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2

Restaurant De Kersentuin

Het restaurant van Het Garden Hotel, De Kersentuin, heeft een rijke geschiedenis.  Het restaurant is uitgegroeid tot een van dé hotspots van Amsterdam. Sinds twee jaar is tweesterren Michelinchef Stefan van Sprang van restaurant Aan de Poel Signature Chef! De keuken van De Kersentuin ligt in de handen van chefkok Wessel Ruijmgaart. Wessel creëert eigen culinaire hoogstandjes, maar gebruikt ook vereenvoudigde versies van een aantal signature dishes van Aan de Poel.

 

Laat een reactie achter