Achter de schermen bij Bilderberg – Duurzaamheid

Wat doet Bilderberg eigenlijk aan Duurzaamheid?

Alle Bilderberg hotels hebben ook voor het jaar 2019 met volle trots het gouden Green Key certificaat mogen ontvangen. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt, bedrijven net zoals Bilderberg dus.

Green Key Certificaat
“Met een Green Key keurmerk laten wij zien dat we er alles aan doen om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Wij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Bilderberg is bewust van mens én milieu door onder andere het gebruik van pure en (h)eerlijke gerechten en slimme energiebesparingen.”

Puur en (h)eerlijk

Wij gebruiken in onze restaurants veel producten met een duurzaamheidskeurmerk, zoals BIO, EKO en Fair Trade. Dit is niet alleen goed voor dier en milieu, maar ze zijn ook nog eens bijzonder lekker. Echte smaken, vers en puur. Dat is waar Bilderberg naar streeft. Onlangs hebben we ook het Bilderberg Ontbijt in een nieuw jasje gestoken. Naast dat het ontbijt ontzettend lekker is, is het ook nog de belangrijkste maaltijd van de dag. Met het (h)eerlijke Bilderberg Ontbijt krijg je een boost aan energie en wordt je concentratie nog beter. Een win-win situatie dus. Er wil nog wel eens wat overblijven en daarom biedt Bilderberg de ‘Magic Box’ aan met verschillende soorten dagelijkse lekkernijen wat letterlijk ‘Too Good to Go’ is. Met de ‘Magic Box’ wordt verspilling tegengegaan en wordt de CO2 uitstoot gereduceerd. De boxen worden aangeboden op de Too Good To Go app.

Bewust voor het milieu

Wij verwelkomen elke dag honderden gasten in onze hotels. Behalve hartstikke veel gezelligheid, betekent dit ook heel wat wasgoed, afval en elektriciteit. Wij dragen ons steentje bij aan het milieu door water- en energiebesparende maatregelen in te zetten, biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen te gebruiken, ons afval te scheiden en samen met jullie het linnenverbruik terug te dringen.

wellness handdoek

Bilderberg in beweging

Wij stimuleren onze medewerkers om milieubewuster te zijn door te carpoolen naar het werk en ook de lichten en apparaten uit te doen wanneer zij het kantoor verlaten. Daarnaast zijn voor ons gezonde medewerkers net zo belangrijk als een gezond milieu en daarom stimuleren we onze medewerkers ook om te werken aan hun kennis en vaardigheden, de werk en privé balans en communicatie en commitment. Hiervoor stimuleren we onze medewerkers om naar buiten te gaan. Hierdoor sta je veel meer in het hier en nu. Met als gevolg dat we opener, nieuwsgieriger en creatiever zijn. Lees hier meer over in dit artikel.

Boswandeling

Wil je meer lezen over wat Bilderberg doet aan Duurzaamheid? Bekijk dan Bewust Bilderberg, want samen houden we de wereld mooi.

 

Laat een reactie achter