Breng je zakelijke meeting of event naar buiten

Ontdek De Buitenplaats: een nieuwe zakelijke eventlocatie aan de rand van het bos in Garderen

  Wil jij met een bedrijfsevent, partnerevent of andere zakelijke bijeenkomst genieten van de buitenlucht met uitzicht op de bossen en een schapenweide? Dit is nu mogelijk bij Résidence Groot Heideborgh.  De Buitenplaats

  Om aan de groeiende vraag naar een unieke outdoor eventlocatie te voldoen, heeft Résidence Groot Heideborgh een volledig festivalterrein voor zakelijke meetings en events laten verrijzen. De Buitenplaats, gelegen tussen de bomen aan de voorzijde van het hotel, valt meteen op zodra je het terrein oprijdt. Vanaf het moment dat je de auto uitstapt word je geïmponeerd door de geuren van de natuur en het uitzicht over de schapenweide. Op dit moment weet je het zeker: je bent op een unieke locatie beland. Het festivalterrein bestaat uit een grote stretchtent die ruimte biedt aan 300 personen, een glazen tuinkamer, diverse foodstands en een vuurplaats.

  Wouter Wagelaar, hoteldirecteur van Résidence Groot Heideborgh vertelt: ‘’De Buitenplaats is te vinden tussen de bomen met uitzicht op de schapenweide, maar is wel direct bij het hotel gelegen. Hierdoor creëren we wel een intiem gevoel, maar kun je ook makkelijk van binnen naar buiten lopen’’.

  De mogelijkheden buiten beleven met een outdoor cooking experience
  De Buitenplaats heeft een ruim aanbod aan mogelijkheden. Zo kun je er vergaderen, brainstormen of ervoor kiezen na een intensieve dag te bilderberg-groot-heideborgh-buitenplaats-113genieten van de lekkerste lunch-, borrel- en dinergerechten. De Buitenplaats biedt daarbij een ‘outdoor cooking experience’. Tijdens een event zijn er op diverse plaatsen in het bos heerlijke gerechten te halen, bijvoorbeeld bereid op de Ofyre, Big Green Egg of Oklahoma Smoker. Ook zijn er verschillende vuurplaatsen waar gerechten geserveerd worden. Met verse producten uit het seizoen en veel aandacht voor de bereiding wil De Buitenplaats een culinaire beleving bieden waarbij ontspanning en samenzijn centraal staan.

  Wouter: ‘’We stimuleren onze zakelijke gasten al langer om naar buiten te gaan tijdens een meeting of event. Met De Buitenplaats bieden we nu ook een geweldige plek waar je buiten samen kan komen. Voor een lunch of diner bijvoorbeeld, maar ook voor een teamdag of event. Een volledige beleving die echt impact zal hebben op je gasten’’.

  Wat De Buitenplaats zo uniek maakt, is dat deze niet alleen in de zomermaanden, maar het hele jaar open is voor events. Met extra vuurplaatsen, warmtelampen en glühwein verandert een zomerse avond in een winterbarbecue.

  Het terrein
  De Buitenplaats biedt plek aan 300 personen. Zowel kleine groepen vanaf 20 personen als grote groepen tot 300 personen kunnen bij De Buitenplaats terecht. Wouter: ”We hebben goed nagedacht over de indeling van het terrein. Door de indeling met diverse food stands en een speelse inrichting is het terrein ook bij kleine groepen gezellig en bij grote groepen praktisch”. Voor de ontwikkeling van De Buitenplaats heeft Bilderberg de hulp ingeroepen van Fonteyn, Europa’s grootste outdoor living mall. Samen met hen is het festivalterrein ontworpen en zijn de overkappingen en de tuinkamer gebouwd. Ook hebben zij als één van Nederlands grootste barbecuespecialisten advies gegeven over de buitenkeukens van De Buitenplaats.

  buitenplaats8

  Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring en wil je jouw meeting of event naar de buitenlucht verplaatsen? Résidence Groot Heideborgh helpt je graag op weg. Lees hier meer over de mogelijkheden van De Buitenplaats.

  Laat een reactie achter