Europa Hotel Scheveningen winnaar Nationale Meeting Award

Europa Hotel Scheveningen dong mee in de categorie L en ging met de eerste prijs naar huis

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen is bij de Nationale Meeting Award 2018 uitgeroepen tot beste meetinglocatie in de categorie Large. Het hotel won de award onder andere vanwege de mate van beleving die zij aan een meeting weten toe te voegen.

De Nationale Meeting Award wordt jaarlijks uitgereikt aan meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Bilderberg was genomineerd in twee categorieën: Europa Hotel Scheveningen dong mee in de categorie L en Kasteel Vaalsbroek was een kanshebber in de categorie XL. Het Europa Hotel ging uiteindelijk met de eerste prijs naar huis, Kasteel Vaalsbroek werd derde in haar categorie.

‘We zijn ontzettend trots op dit resultaat’, vertelt General Manager Diana Bartels. ‘Dit is een grote erkenning van onze conferentiegasten en de vakjury voor datgene waar wij iedere dag met het gehele team aan werken; het creëren van een uitzonderlijke ervaring tijdens een evenement of bijeenkomst.’

europa-nationale-meetingaward

Het draait om beleving

De jury prees Europa Hotel Scheveningen met name om de beleving die zij toe weten te voegen. Het juryrapport luidt: “In Scheveningen kom je in een omgeving waar het gaat om beleving. Het colour your event concept waarmee je elk onderdeel van het evenement een andere sfeer kunt geven en het Philips daglicht systeem waarmee je deelnemers op verschillende momenten op verschillende manieren kunt activeren biedt toegevoegde waarde voor evenementen. Er is heel veel mogelijk in en rondom Bilderberg. Er stond zelfs personeel te beachvolleyballen op het strand in de vrieskou!”

Europa Hotel al eerder beloond

Eerder al werd Bilderberg Europa Hotel Scheveningen tweede bij de publieksprijs van MeetingReview, de grootste reviewsite voor meetings en events. Het hotel, dat aan de boulevard van Scheveningen ligt, kreeg in 2016 een compleet nieuwe look & feel waarbij het restaurant, de lobby met bar, de kamers en het conferentiegedeelte compleet vernieuwd zijn. De grootse meetingruimte, die plaats biedt aan 210 personen, is uitgerust met een lichtsysteem waarmee je de volledige wand in 2000 verschillende kleuren kan brengen en onderdeel is van het unieke ‘Color Your Event’-concept van het Europa Hotel.

Laat een reactie achter