Maarten Meijs wint Young Captain Award 2016

Managing Director Talpa onderscheidt zich door pioniersmentaliteit

  Nederland schreeuwt om ambitieuze, toekomstgerichte jonge mensen. Om deze vernieuwers, die met durf en daadkracht buiten gebaande paden betreden extra waardering en aandacht te geven is de Stichting Young Captain opgericht. De jaarlijkse Young Captain Award maakt deze leiders zichtbaar. De Award biedt hen een podium en geeft een extra boost aan hun ambitie en talent, met een uitdagend en uniek jaarprogramma. Dit jaar werd de Award voor de 12e keer uitgereikt.

  Winnaar 2016

  Maarten Meijs heeft dit jaar de felbegeerde award in ontvangt mogen nemen. Maandag 21 november werd de Young Captain Award 2016 aan hem uitgereikt in Paleis Het Loo in Apeldoorn. Prinses Laurentien reikte de award uit namens juryvoorzitter Henk Kamp, minister van Economische Zaken.

  linkedinmmeijsDe Young Captain Award wordt jaarlijks toegekend aan een businessleider die in een vroege fase van zijn of haar carrière al een grote invloed op de eigen onderneming heeft. Maarten Meijs (36) is als Managing Director van Talpa Global verantwoordelijk voor internationale verkoop en productie van Talpa’s televisie- en digitale formats, zoals The Voice.

  Close finish

  Meijs bereikte de finale met twee andere talenten uit het bedrijfsleven: Marie-Pauline Lauret, Corporate Director Internal Audit bij AkzoNobel en Francine van Dierendonck, Algemeen directeur van Xenos, onderdeel van de Blokker Holding. Meijs ontving de award in de aanwezigheid van 140 genodigden uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Juryvoorzitter Henk Kamp liet weten dat het een close finish was: “Maartens kwaliteit is vernieuwing en snel omgaan met veranderingen. In de mediawereld, die constant verandert, staat hij voor kalmte en voor willen weten wat de beste mogelijkheden zijn. Maarten is een allround leider die zijn visie weet over te brengen en op trends weet in te spelen.”

  Bilderberg & Young Captain Award
  Als één van de initiatiefnemers van de Young Captain Award en de Young Bilderberg Conference (vernoemd naar de originele Bilderberg Conferentie), ondersteunt Bilderberg Young Captain van harte. Bilderberg wil zo jong en ambitieus talent ondersteunen en in aanraking te komen met topmanagers van morgen.

  Laat een reactie achter