Wat geeft u cadeau deze feestdagen?

Verras uw vrienden, familie of relaties met een Bilderberg Cadeaucard

  Het is ieder jaar weer een lastige keuze: wat geeft u cadeau tijdens de feestdagen? U wilt uw vrienden, familie, relaties of werknemers iets meegeven wat zij daadwerkelijk leuk vinden. Maar waarmee laat u écht een onvergetelijke indruk achter?

  Een Cadeaucard of Cadeau Arrangement van Bilderberg is een uitstekend idee als speciale verrassing. Geef een heerlijke overnachting en/of culinair diner in één van de gastvrije Bilderberg hotels cadeau.

  cadeau1Cadeau-arrangement voor twee

  Deze cadeaucard is in te wisselen voor een overnachting in een Bilderberg hotel en Het Bilderberg Ontbijt voor twee personen.

   

  cadeau2Luxe cadeau arrangement

  Cadeau Arrangement met culinair driegangendiner, bijpassend wijnarrangement, overnachting en Het Bilderberg Ontbijt voor twee personen.

   

  cadeau3Bilderberg cadeaucard

  Deze Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels en in het restaurant en de Wellness Centres van Bilderberg. Elk bedrag tussen €25 en €500 is mogelijk.

   

  Alle cadeaucards ontvangt u in een luxe cardhouder, met alle informatie die de ontvanger nodig heeft om een reservering te maken met de Cadeaucard. Het is ook mogelijk om de Cadeaucard direct aan de ontvanger te sturen.

  Meer informatie over Cadeaucards vindt u hier. Heeft u vragen over Bilderberg Cadeaucards of het bestellen ervan? We helpen u graag! Neem contact met ons op per e-mail of bel ons op 0800 0245 245

  Graag tot ziens bij Bilderberg!

  Laat een reactie achter