Teambuilding in de winter

Inspiratie voor een onvergetelijke dag

  December staat voor de deur en het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Een mooi moment om met uw team of organisatie er even lekker op uit te trekken om te reflecteren op het afgelopen jaar of om plannen te maken voor 2017. Op zoek naar inspirerende ideeën voor bijzondere vergaderbreaks of bedrijfsuitjes? Bilderberg geeft u graag vijf tips voor een onvergetelijke belevenis!

  huskys_button1. Slede rijden met husky’s

  Voor een tocht op een hondenslee hoeft u niet af te reizen naar het hoge noorden, maar bent u in Wolfheze ook aan het juiste adres. Met de wind door de haren op een slede of kar door de Veluwse bossen bij Bilderberg Hotel De Buunderkamp, aangetrokken door prachtige Siberische husky’s. Zo wil iedereen wel zijn vergadering of bijeenkomst afsluiten.

   

  karikatuur_button2. Karikatuur tekenen

  Hilariteit verzekerd! Alleen vandaag is het toegestaan een spotprent van uw manager te maken. Tijdens deze vrolijke workshop leert u de vaardigheden van een kunstenaar en heeft u vooral heel veel plezier. Een leuke schets als aandenken van een bijzondere dag neemt u na afloop mee naar huis.

   

   

  bbq_button3. Winter BBQ

  Een rokende Big Green Egg, smaakvol vlees en heerlijke salades; voor ons is het hele jaar barbequeseizoen! Geen zorgen, de grote tent en krachtige heaters zorgen dat iedereen droog en warm blijft. Kom gezellig samen met uw collega’s bij deze winterse BBQ!

   

   

  kookworkshop_button4. Italiaanse kookworkshop

  Naast culinair genieten van de specialiteiten van onze chef-kok, kunt u bij Hotel De Bilderberg ook zelf de keuken ontdekken. Tijdens een inspirerende kookworkshop gaat u de keuken in van Trattoria Artusi. Hier gaat u samen met uw team overheerlijke Italiaanse gerechten bereiden.

   

   

  survival_button5. Survival in Limburg

  Samenwerken, teamprestatie leveren en een succeservaring opdoen, dat is waar het hier om draait. Het landgoed van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is de ideale locatie voor een outdoorprogramma. Doorloop een parcours dat uit verschillende teambuildingactiviteiten bestaat zoals vlotbouwen én varen, bruggen bouwen, een tokkelbaan en kompaswandelingen.

   

  kersentuin_buttonNext level teambuilding

  Uw teambuildingdag eens helemaal anders aanpakken? Bilderberg Hotels heeft in samenwerking met The Brown Paper Company een uniek aanbod voor het ontwikkelen van een ultieme klantbeleving: de Bilderberg Experience. Dompel u en uw team een dag onder in de wereld van Bilderberg. Voor één dag lang runt u het hotel en ontwikkelt u samen met uw team een vernieuwende visie op gastvrijheid.

   

  Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? We vertellen u er graag alles over! Neem contact op per mail of bel naar 0317 – 362 266. Meer inspiratie voor uw zakelijke bijeenkomst vindt u hier.

   

  Graag tot ziens bij Bilderberg!

  Laat een reactie achter