Top 3 goede voornemens voor 2017

Wat ga jij bereiken in het nieuwe jaar?

  Over een aantal dagen is de feestmaand december helaas alweer voorbij. We zwaaien 2016 uit en we verwelkomen het jaar 2017. Tijd dus om goede voornemens te bedenken. Wat ga jij volgend jaar helemaal anders doen? We zochten uit wat de drie populairste goede voornemens van Nederlanders zijn!

  1. Gezonder leven

  button_fiets

  Met stip op nummer één. Het zal niemand verbazen dat de meeste Nederlanders een gezondere levensstijl willen. Wij vinden dat je daarvoor echt niet perse een sportschoolabonnement hoeft af te sluiten. Maak van bewegen iets leuks: stap bijvoorbeeld eens op de fiets of maak een mooie wandeling!

  Combineer een prachtige fietstocht met een overnachting in één van de gastvrije Bilderberg hotels. Met bijvoorbeeld het Klavertje Vier arrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Zuid-Veluwe, de Hoge Veluwe en de Over-Betuwe. Elke avond verblijft u in een ander hotel, waar u kunt genieten van een heerlijk driegangendiner en binnenzwembad met sauna. Iets minder inspanning doen, maar alsnog genieten van de frisse buitenlucht? Boek het Bilderberg E-bike Arrangement!

  2. Meer tijd met familie of vrienden doorbrengen

  button_familie

  We kennen het allemaal wel: een drukke baan, een huishouding die gerund moet worden en andere verplichtingen zorgen er al snel voor dat er geen tijd meer over blijft voor vrienden of familie. En dat is jammer!

  Een goede manier om volop tijd en aandacht aan elkaar te besteden is door er samen even lekker tussenuit te gaan. Plan een citytrip in eigen land met je vrienden en verken schitterende steden zoals Rotterdam, Zwolle of Apeldoorn. Weg met de familie? Met het Bilderberg Kids for Free arrangement verblijf je twee nachten in familiehotel De Buunderkamp in Wolfheze, waar kinderen meer dan welkom zijn.

   

  3. Ontstressen

  button_wellness

  In de drukke maatschappij waarin we leven is het altijd ‘moeten, moeten, moeten’. Steeds meer mensen kiezen echter bewust voor een wat onthaastende levensstijl. Het maakt niet uit wat je doet, als je maar iets vindt dat als een soort rustpunt in je leven fungeert.

  Ontsnap aan de alledaagse drukte en kom heerlijk tot rust in één van de Bilderberg Wellness Centres. Geniet van een duik in het zwembad of ontspan volledig in de sauna. Onze Wellness Centres staan garant voor deskundige behandelingen met hoogwaardige producten in een luxueuze ambiance. Met het Bilderberg Wellness Arrangement combineert u een heerlijke wellnessbehandeling met een culinair driegangendiner in één van onze restaurants.

  Ook in 2017 bent u weer van harte welkom in onze gastvrije hotels!

  Laat een reactie achter