Waar brengt u dit jaar de feestdagen door?

Inspiratie voor Kerst en Oud & Nieuw

Bent u al aan het aftellen? Over alweer acht weken zitten we samen om de kerstboom voor de gezelligste dagen van het jaar. Bij Bilderberg zijn de voorbereidingen in volle gang om ook deze feestdagen weer onvergetelijk te maken!

Feestdagen bij Bilderberg

In kerstsfeer gehulde hotels, verrassende arrangementen en heerlijke culinaire diners zijn bij Bilderberg dé ingrediënten voor de gezelligste dagen van het jaar. Weet u al hoe u dit jaar de feestdagen wilt vieren? Knus er samen even tussenuit, of met de familie genieten van een bijzonder diner? Om u een klein beetje te helpen tijdens uw keuze, hebben wij verschillende feestdagenarrangementen samengesteld.

Een kleine greep uit de mogelijkheden…

 

rond_familiearrangementenKerst met de hele familie in Hotel ’t Speulderbos

Tijdens de meest sfeervolle dagen van het jaar bent u van harte welkom Bilderberg Hotel ’t Speulderbos. Of het nu een groene of een witte kerst wordt, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Geniet van een mooie kerstviering, een smakelijk diner en een overnachting inclusief ontbijt. Uiteraard komt voor de kinderen de Kerstman op bezoek!

Bekijk het familiearrangement in Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

Feestdagen in de Limburgse bossenrond_bosarrangementen

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen ligt prachtig verscholen in de bossen van Venlo, met hopelijk in de decembermaand weer een bevroren vijver en sneeuw op de takken van de bomen. Geniet van op en top service, heerlijke diners en prachtige live-muziek. Vergeet tussendoor vooral niet gebruik te maken van onze wellness- en/of fitnessfaciliteiten.

Bekijk de kerstarrangementen van Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

rond_luxearrangementenFeestdagen vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Vier de feestdagen in stijl op ons vijfsterrenlandgoed in een sprookjesachtige omgeving en geniet van drie nachten vol belevenis en tradities. Maak deze kerst uniek door een whiskeyproeverij, valkenshow, make-up workshop of demonstratie demonstratie schapendrijven bij te wonen en te genieten van exclusieve diners in sterrenrestaurant De Heeren van Harinxma.

Bekijk de arrangementen van Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een culinaire kerst in Rotterdamrond_stadarrangementen

De kerstdagen zijn onlosmakelijk verbonden met lekker eten en heerlijke diners. We nodigen u daarom graag uit in ons hotel in Rotterdam, waar u geniet van drie dagen luxe, comfort en gastronomie van het hoogste niveau in ons restaurant The Park – inspired by Erik van Loo.

Bekijk het culinaire kerstarrangement van Bilderberg Parkhotel Rotterdam

 

rond_oudennieuwOud & Nieuw aan de kust van Scheveningen

Sluit 2016 knallend af aan de Scheveningse kust. Geniet van een driegangen ’tasting and sharing’ diner op oudjaarsavond, met aansluitend een heerlijke overnachting inclusief ontbijt. Dat is pas een spetterende afsluiting van het oude jaar!

Bekijk het Oud & Nieuw arrangement van Europa Hotel Scheveningen

 

 

Meer dan 30 sfeervolle feestarrangementen

Op zoek naar nog meer ideeën voor Kerst of Oud & Nieuw? Bekijk ruim 30 sfeervolle, bijzondere en gezellige feestdagenarrangementen in heel Nederland van Bilderberg.

Bekijk alle arrangementen

 

Laat een reactie achter