Young Captain Award 2014

  Dé prijs voor ondernemend Nederland wordt weer bijna uitgereikt. Op 17 november wordt de Young Captain van 2014 bekend gemaakt op Paleis het Loo in Apeldoorn.

  De drie finalisten die kans maken op deze felbegeerde prijs zijn directeur Nanouke van ’t Riet van NS Service & Operations, Berndt Kodden, directeur Kindervoeding bij FrieslandCampina en Tjeerd Bosklopper, directeur Polen bij verzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden.

  3

  Alle drie hadden volgens vice-voorzitter Peter Elverding veel indruk achter gelaten bij de ‘old captains’ die in de jury zaten tijdens het mooie diner ter ere van de finalisten in sterrenrestaurant De Kromme Dissel.

  De Young Captain Award, een initiatief van Bilderberg, samen met De Telegraaf en Interlace, wordt dit jaar voor de 10e keer uitgereikt. De onderscheiding geeft een extra boost aan hun ambitie en talent. Speciaal voor de 10e editie van deze uitreiking heeft columnist Onno Aerden een boek geschreven onder de titel Nieuwe leiders van de BV Nederland over de 9 young captains of industry.Young Captain 2013 Annemarieke de Haan van Unilever maakt dit jaar deel uit van de jury samen met Voorzitter Henk Kamp en vele meer. Bekijk hier de volledige jury.

  Over de Young Captain Award
  Met de jaarlijkse toekenning van de Young Captain Award brengt Stichting Young Captain Nederland de aankomende generatie decision makers van het toonaangevende Nederlandse bedrijfsleven in een vroege fase van hun carrière onder publieke aandacht. De jaarlijks gekozen Young Captain Nederland is het boegbeeld voor beoogd innovatief, inspirerend en toekomstig zakelijk leiderschap. In samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit organiseert de Stichting Young Captain met de finalisten jaarlijks de Young Bilderberg Conferentie, een unieke denktank van jonge business leiders.

  young-captain-award-logo

   

   

   

  Meer informatie over deze jaarlijkse verkiezing vindt u op www.youngcaptainaward.nl

  Laat een reactie achter