Bedrijfsfietsen Rabobank op de goede plek!

    rabofietsRabobank Learning & Development heeft in 2012 via Bilderberg een 6-tal unieke bakfietsen en een cruiser van De Fietsfabriek bij elkaar gespaard. De fietsen zijn speciaal voor ons in Rabobank-kleuren gespoten. En om nu voor deze fietsen een paar dankbare eigenaren te vinden, besloten Rabobank Learning & Development contact op te nemen met De Rabobank Foundation.

    Roelie van Stempvoort, Programma manager Nederland van Rabobank Foundation vertelt hierover: ”De Rabobank Foundation heeft als maatschappelijk fonds van de Rabobank in Nederland aandacht voor kansarme groepen mensen. Toen ik de vraag kreeg of wij een goed doel wisten voor een aantal fietsen, was daar onmiddellijk het gevoel dat dit heel goed past bij ons project Kinderfietsenplan met het COA en de ANWB. Waarom? Kinderen in de opvang hebben hun vertrouwde leefomgeving achter moeten laten en moeten in Nederland bouwen aan een nieuw netwerk. Met een fiets kunnen zij naar school, de voetbalclub of naar hun vriendjes en vriendinnetjes. Zelfstandig, net als ieder ander kind. In overleg met de asielzoekerscentra hebben wij gekozen voor een aantal bakfietsen omdat dit op de centra juist heel praktisch is!
    Dankzij de bijdrage van Rabobank Learning & Development hebben de 6 asielzoekerscentra een prachtcadeau ontvangen! Namens hen willen wij Rabobank L&D van harte danken voor het zoeken van een project waarbij deze fietsen een mooi plekje kregen. Met het kinderfietsenplan samen met het COA en de ANWB is dat zeker geslaagd.”

    Het project Kinderfietsenplan zamelt oude fietsen in en knapt ze op in de fietswerkplaats, waar mensen ook zelf aan de slag kunnen voor een nuttige en leuke dagbesteding. Dus heb je nog een oude fiets in de schuur staan die je wil weggeven? Kijk dan op www.kinderfietsenplan.nl.

    Laat een reactie achter