Bilderberg Diner 10-daagse

  wientjesarraVan vrijdag 24 mei t/m zondag 2 juni organiseert Bilderberg in samenwerking met Couverts.nl de Bilderberg Diner 10-daagse. In 18 restaurants van Bilderberg kunnen gasten genieten van een bijzonder driegangendiner voor € 25 per couvert. Met de 10-daagse wil Bilderberg een nieuwe doelgroep op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de culinaire kwaliteiten en de aangename sfeer van de Bilderberg restaurants.

  Het driegangendiner is een vast menu dat speciaal is samengesteld door de chef-kok. In alle 18 restaurants wordt daardoor een ander menu aangeboden. De Bilderberg Diner 10-daagse wordt bekend gemaakt door middel van een grote promotie campagne, waaronder een TV-commercial die vanaf 15 mei wordt uitgezonden op RTL4.

  Samenwerking Couverts.nlcouvertslogo
  Nieuw is de mogelijkheid om een reservering te maken via de website van de diverse restaurants van Bilderberg en de bekende reserveringssite Couverts.nl. Door het onlangs afgesloten samenwerkingsverband heeft Bilderberg de mogelijkheid de handige reserveringsmodule te integreren in de diverse websites en kan Couverts.nl op haar beurt het aanbod aan restaurants uitbreiden met de restaurants van Bilderberg.

  >> Reserveer nu uw tafel

  Laat een reactie achter