Kom vanaf deze maand de nieuwe wijnkaart proberen!

    WijnWij introduceren deze maand in alle hotels een nieuwe wijnkaart, die zorgvuldig is samengesteld door de Bilderberg Wijncommissie. De kaart bevat een uitgebreide collectie huiswijnen en geselecteerde wijnen, afkomstig uit de beste wijngebieden ter wereld. Bijzonder is dat bijna alle wijnsoorten nu ook per glas verkrijgbaar zijn en daardoor toegankelijk voor alle liefhebbers.

    Ferry Bredius, General Manager van Hotel De Bovenste Molen en voorzitter van de Bilderberg Wijncommissie: “Met de beste wijnkenners hebben we goed naar de vraag vanuit de markt gekeken en daar de nieuwe selectie op samengesteld, die tevens perfect aansluit op de menukaart. Door de stijgende vraag naar dessertwijnen is het aanbod hierin uitgebreid. Ook aan de wens om bijzondere en betaalbare wijnen per glas aan te bieden is optimaal gehoor gegeven.”

    De nieuwe wijncollectie is afkomstig van drie verschillende wijnleveranciers waarmee Bilderberg al jaren een nauw samenwerkingsverband heeft: J.J.C. Kwast Wijnkopers, L’Exception Lenselink en Wijnhandel B.J. De Logie. Naast de nieuwe wijnkaart is er ook een speciale zomerwijnkaart waarop diverse rosé‘s en witte wijnen staan van topkwaliteit, waaronder de MiP (Made in Provence) en de Scaia Bianca.

    We zien je dus graag binnenkort op het terras van één van onze hotels om één van deze heerlijke wijnen te proeven!

    Laat een reactie achter