Het kan er ook te dik bovenop liggen

  In de herfst draait het bij ons om de Bilderberg barista’s, onze koffiekunstenaars.

  Jeroen Veldkamp traint de Bilderberg barista’s

  Die heerlijke geur van verse koffie, als je ’s ochtends wakker wordt. Een herkenbaar symbool voor een ultiem ontspannen weekend. Bij Bilderberg weten we hoe belangrijk een goede kop koffie is. Daarom zijn getrainde barista’s aanwezig om onze gasten van de perfecte kop verse koffie te voorzien, niet alleen ’s ochtends vroeg.

  Douwe Egberts heeft Bilderberg geholpen met een barista cursus voor onze medewerkers. In alle Bilderberg hotels kregen de bedieningmedewerkers de kans opgeleid te worden tot ware barista’s! En door wie kon dat beter dan dé barista van Nederland: Jeroen Veldkamp (@JeroenVeldkamp). De passie en enthousiasme waarmee Jeroen werkt, bracht hij goed over op onze barista’s.

  De Bilderberg barista’s

  De Bilderberg barista’s hebben tijdens de cursus geleerd hoe ze de lekkerste koffies zetten en de mooiste cappuccino’s moeten maken. Want koffie maken is tegenwoordig ook meer dan alleen op een knopje drukken. Ook jij als lezer weet steeds beter hoe een perfecte espresso of cappuccino er uit moet zien en verwacht dus kwaliteit in het kopje. Bij ons ben je nu verzekerd van die kwaliteit!

  Neem nou Bastiaan Besaris, barista uit Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Hij kwam thuis na de cursus vol ideeën en heeft een aantal coffee specials ontwikkeld en zelfs een koffiekaart samengesteld. Er ging die dag een wereld voor hem open en zag dat koffie meer was dan alleen koffie. Het brengt mensen samen, heet een warm welkom en geeft mensen een behaaglijk gevoel. Dit gevoel willen wij ook dat je bij Bilderberg krijgt.

  Een van de creaties van de Bilderberg barista’s

  Wist je dat je in onze hotels ook gewoon een kop koffie kunt komen drinken? We hebben nu zelfs de Bilderberg herfstspecial voor je samengesteld waarbij je vanaf een tweedaags verblijf een zak Piazza d’Oro koffiebonen krijgt. Deze koffiebonen zijn geselecteerd op de heerlijke smaak en speciaal voor ons. De verantwoorde manier van verbouwen met veel aandacht voor de leef- en werkomstandigheden van de koffieboeren en hun families en met respect voor het milieu.

  Tot snel bij Bilderberg, de koffie staat voor je klaar!

  Laat een reactie achter