Het 4-uur dipje

  Rond 4 uur worden je oogleden zwaar en word je overvallen door slaperigheid. Aanhoudend geeuwen of eenvoudigweg geen zin meer hebben om de draad van de ochtend op te pakken; de middagdip! Wist je dat de middagdip vaak voor blijkt te komen bij kantoorpersoneel? Deze werknemers zijn lichamelijk namelijk weinig actief waardoor een middagdip gemakkelijk kan toeslaan.

  Zelfs Diederik Samsom werd overvallen door een dipje tijdens de troonrede 2012. Voor degene die het filmpje nog niet gezien hebben: http://www.youtube.com/watch?v=Qqq9-Rog3mE.

  Vaak zijn mensen geneigd te grijpen naar een kop koffie, frisdrank of een snoepreep om weer een beetje wakker te worden. Cafeïne en suiker verjagen de dip echter maar tijdelijk, en zorgen er alleen voor dat de dip erger terugkomt.

  De middagdip komt niet per se door gebrek aan slaap. Ook een zware lunch kan jou het gevoel geven dat je alle energie kwijt bent om weer gemotiveerd aan de slag te gaan. Te weinig frisse lucht en ontspanning of als je in een lange vergadering zit die volledige concentratie vergt.

  Bilderberg gaat de middagdip te lijf met de Bilderberg Soup Break. Een hartige break waarna je er weer tegenaan kunt met een presentatie, vergadering of brainstorm. Een heerlijk buffet met alle ingrediënten voor een soep waar je van opkikkert.

  Hoe ga jij de middagdip te lijf? Binnenkort volgt er een leuke actie waarbij je een weekendje weg kan winnen! Op onze Facebook pagina komt een poll waar jij je beste tips kan geven. Blijf onze social mediakanalen dus in de gaten houden!

  Laat een reactie achter