Wegens succes, spaaractie eigen bedrijfsfiets verlengd!

  Een gepersonaliseerde bedrijfsfiets.

  De sportieve actie ‘Verdien een bedrijfsfiets’ van Bilderberg is zo’n groot succes dat de actie is verlengd tot het einde van het jaar. Wanneer je tot en met 31 december 2012 een of meerdere bijeenkomsten bij een van onze 19 hotels reserveert, spaar je voor een handgemaakte en gepersonaliseerde bedrijfsfiets.

  “Tot nu toe zijn er al zestig fietsbestellingen gemaakt en hebben we van veel enthousiaste klanten de vraag gehad of ze nog even konden doorsparen voor de bakfiets. Die is bij de spaarders enorm geliefd”, aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur bij Bilderberg.

  De fietsen worden in nauw overleg met jou en De Fietsfabriek samengesteld zodat ze aan de huisstijl en alle overige wensen voldoen. Afhankelijk van het gespaarde bedrag kan een keuze worden gemaakt voor een Cruiser, Omafiets, ATY of Bakfiets. De fietsen zijn niet alleen stijlvol, maar dragen ook bij aan het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf en de vitaliteit van alle medewerkers.

  Meer informatie over de fietsen vind je op: www.bilderberg.nl/bedrijfsfiets/. Hier kan je ook een kort filmpje bekijken, waarin de fietsen en de keuzemogelijkheden worden getoond.

  Laat een reactie achter