Océ ontvangt drie bedrijfsfietsen via sportieve actie Bilderberg

    Met de sportieve incentive actie ‘Verdien een bedrijfsfiets’ van Bilderberg Business heeft printexpert Océ uit Venlo drie bedrijfsfietsen bij elkaar gespaard. Océ is de eerst klant van Bilderberg, die naar aanleiding van de actie de handgemaakte en gepersonaliseerde bedrijfsfietsen – één bakfiets en twee omafietsen –, in ontvangst mocht nemen. De bedrijfsfietsen zullen door de medewerkers worden gebruikt om heen en weer te pendelen tussen de kantoren in Venlo, waaronder Océ ITC, en Océ Technologies.

    Océ maakt veelvuldig gebruik van de faciliteiten van Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in Venlo en Bilderberg Château Holtmühle in het nabij gelegen Tegelen. Niet alleen voor vergaderingen en bijeenkomsten, maar ook voor de overnachtingen van de medewerkers die vanuit de hele wereld naar Venlo komen voor een opleiding bij het geavanceerde trainingscentrum Océ ITC. Gerard Pieterse, directeur van Océ ITC “We stimuleren onze medewerkers al jaren om de bedrijfsfiets te pakken wanneer ze naar een andere locatie moeten voor een afspraak. De afstanden tussen de kantoren zijn goed te befietsen. Bovendien ben je er met de fiets vaak sneller dan met de auto en heb je gelijk wat lichamelijke inspanning en een ‘fris hoofd’. Omdat een aantal fietsen ook echt aan vervanging toe waren, komen ze ook nog eens prima van pas. De fietsen zijn herkenbaar door de rode bedrijfskleur en aangebrachte logo’s en daardoor dus ook nog eens een leuk promotiemiddel voor Océ.”

    De actie, die begin april van start is gegaan, was zo’n succes dat besloten werd de einddatum van 30 september te verlengen tot eind van dit jaar. Arlette Gilbert, Commercieel Directeur van Bilderberg: “Veel enthousiaste klanten wilden nog even doorsparen voor de bakfiets, die is enorm geliefd. Tot nu toe zijn er al meer dan 80 fietsbestellingen geplaatst. De bedrijfsfietsen worden in nauw overleg met de klant en De Fietsfabriek samengesteld zodat ze aan de huisstijl en alle overige wensen voldoen. Bij Bilderberg staat de vitaliteit van de medewerkers hoog in het vaandel. Samen met de Gelderse Sportfederatie zijn bijvoorbeeld diverse gezondheidsprogramma’s opgezet. Een gezonde werknemer is langer inzetbaar en voelt zich fit met betere prestaties tot gevolg. Deze incentive sluit hier op een ludieke manier op aan.”

    U kunt nog tot het einde van dit jaar sparen voor uw gepersonaliseerde bedrijfsfiets: registreer hier uw facturen.

    Laat een reactie achter