Bilderberg blijft investeren in product

  ImageBij Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in Venlo zijn 25 executive kamers compleet vernieuwd.  De kamers zijn van boven tot onder gestript en voorzien van een nieuw interieur en badkamer. Tegelijkertijd is ook de fitnessruimte stevig aangepakt  en voorzien van een fris interieur en de modernste apparatuur.

  De executive kamers, waarvan het merendeel met balkon, zijn de grootste kamers van Bilderberg Hotel De Bovenste Molen. Naast nieuwe vloerbedekking, gordijnen en meubilair zijn ook de bedden vernieuwd en nieuwe flatscreen tv’s geplaatst. Er is gekozen voor een lichte kleurstelling met bordeauxrode en bruine elementen. Ook alle badkamers zijn vernieuwd en bieden een frisse uitstraling. De eerste vaste gasten, die al gebruik hebben gemaakt van de nieuwe kamers, zijn bijzonder enthousiast. De kamers zijn door de renovatie weer helemaal eigentijds en voorzien zijn van alle gemakken, zoals Nespresso koffie & theefaciliteiten en comfortabele badjassen.

  Ferry Bredius, General Manager van Hotel De Bovenste Molen: “Ook in deze economisch wat mindere tijden kiest Bilderberg er voor om te blijven investeren in haar hotels. Daarnaast is er veel aandacht voor speciale eet- en drinkconcepten. Gezond, ambachtelijk, biologisch en lokaal zijn de elementen die hierbij centraal staan.”

  Nieuwe fitnessruimte

  Naast de nieuwe executive kamers heeft ook de fitnessruimte upgrade gehad en werd voorzien van de modernste apparatuur. “Vooral onze zakelijke gasten maken veel gebruik van onze  fitnessfaciliteiten. Er wordt steeds meer gevraagd van werknemers. Een goede balans tussen bewegen, eten en drinken en ontspannen is cruciaal om topprestaties te kunnen leveren. Bij Bilderberg streven we er naar om hier zo veel mogelijk in te ondersteunen”, aldus Bredius.

  Laat een reactie achter