Bilderberg restaurants vier maal in de Lekker 500

1
  De Heeren van Harinxma vallen in de prijzen

  Zoekt u de ultieme culinaire belevenis waar u kunt genieten van hoogstaande gerechten met oog voor detail en een uitstekende service? Deze week is de Lekker 500 gids uitgekomen. En met vier vermeldingen, is Bilderberg goed vertegenwoordigd.

  Bijna 70 professionele rapporteurs staan aan de basis van de Lekker 500. Professionele fijnproevers, met veelal een historie in de horeca of wijnwereld. Alle bezochte restaurants worden beoordeeld op basis van 60 punten. Belangrijk voor een goede beoordeling zijn onder andere de gastvrijheid, wijnadvies, kwaliteit van de gerechten en de presentatie. Verder worden punten gescoord als er vakkennis is onder de bediening en er een mooie balans zit in de gepresenteerde gerechten. Hierbij hoort uiteraard ook een passende wijn.

  De Heeren van Harinxma, het restaurant van Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, viel het beste in de smaak van de jury. Met een benoeming op plaats 41, is het restaurant twee plaatsen gestegen ten opzichte van het vorige jaar. De Kromme Dissel in Heelsum, al 43 jaar op rij de trotse eigenaar van een Michelinster, is te vinden op plaats 59. Een stijging van 3 plaatsen.

  Beide hotels in de top 100 staan al jaren borg voor een constante kwaliteit. Gepassioneerde koks zijn elke dag met bezieling bezig met koken. Maar niet alleen de oude garde viel in de prijzen. Een eervolle vermelding  is er voor The Park – Inspired by Erik van Loo. Het restaurant van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam is pas enkele maanden in bedrijf. Chefkok Erik van Loo mag sinds de opening rekenen op een dagelijks goedgevuld restaurant en lovende kritieken. Daarnaast staat ook de Kersentuin in Amsterdam in de top 500 van Lekker!

  Wij heten u van harte welkom een van onze restaurants.

   

   

  Laat een reactie achter

  1 comment

  1. m den braber

   vorig jaar gegeten bij de kromme dissel,wij waren erg tevreden!