De mooiste hotelarrangementen voor kerst en nieuwjaar

Geniet van een kop warme chocolademelk of glas Glühwein bij de open haard

  Stel je voor: op de achtergrond knispert het haardvuur terwijl een vriendelijke ober van een Bilderberg hotel een kop dampende chocolademelk voor je op tafel zet. Buiten wordt het landschap langzaam bedekt onder een witte laag sneeuw. In de verte klinkt gezellig geroezemoes, het driegangendiner staat op het punt om te beginnen. In het rijkelijk versierde restaurant staat de tafel gedekt. Door het hele hotel staan kerstbomen omhult in lampjes. Onder muzikale begeleiding geniet je samen met de mensen die je dierbaar zijn van een feestelijk kerstdiner. Met een volle buik wordt de avond afgesloten bij de bar met een slaapmutsje. De laatste dagen van het jaar staan bij Bilderberg in het teken van samenzijn, ontspanning en gastronomie.

  Kerst of Oud en Nieuw vieren in een hotel

  Ieder jaar maakt Bilderberg een waar feest van de feestdagen. Met smaakvolle diners, een uitgebreid Bilderberg kerstontbijt of een spetterend eindejaarsfeest vier je de feestdagen in onze hotels samen met vrienden of familie op onvergetelijke wijze. Ontdek onze hotelarrangementen voor een feestelijke kerst, pure ontspanning of culinaire hoogtepunten.

  open-haard-kerstOntdek de Limburgse gastvrijheid

  Omringd door het schilderachtige Limburgse heuvellandschap ligt in Vaals Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Op de dag van aankomst wordt je ontvangen met een hapje en drankje op de binnenplaats van het kasteel. In een van de 130 sfeervolle kamers of suites in de hotelvleugel naast het kasteel met een patio of schitterend uitzicht over het glooiende Limburg kun je overnachten. Begin de dag met een uitgebreid Bilderberg kerstontbijtbuffet in het kasteel. In de avond kun je genieten van een heerlijk diner in combinatie met smaakvolle wijnen uit de nabijgelegen wijngaard St. Martinus. Tijdens je verblijf kun je een bezoekje brengen aan de kerstmarkt in Maastricht, wandelen in de groene omgeving of sluit je de dag af met ontspanning in Spa & Wellness Centre Vaalsbroek. Sluit het jaar feestelijk af bij Kasteel Vaalsbroek in de Morretti zaal onder begeleiding van een dj.

  Dineer in hygge stijl

  Hotel de Bilderberg is dé locatie om de kerstdagen te spenderen. Met de Veluwe als achtertuin kun je hier elke zaterdag in december en januari dineren in een glazen kas. Geheel in het thema hygge, het Deense wooPeople Cheers Celebrating Thanksgiving Holiday Conceptrd voor knusheid, wordt hier tijdens de feestdagen een Table d’hôtes verzorgd. Schuif samen met de gehele familie aan bij één lange tafel en geniet van een avondvullend programma dat in het teken staat van lekker eten, warmte, gezelligheid en verbinding. En extra leuk: op de avond zelf brengen we je – wanneer je dat wilt – ook in verbinding met de andere gasten van de avond. Zo ontstaan bijzondere gesprekken, onvergetelijke momenten en wellicht zelfs nieuwe contacten. Tijdens de feestdagen kun je ook genieten van een geheel verzorgd drie- of viergangendiner bij onze restaurants Julia’s Kitchen en Trattoria Artusi. Sluit de avond ontspannen af bij de open haard in B’s Bar, relax in onze sauna of neem een duik in het binnenzwembad. Wie graag een frisse neus wilt halen kan in de directe omgeving in de prachtige bossen van Oosterbeek een uitgebreide wandeling maken of op tweede kerstdag kan je mee met een huifkartocht in de omgeving van het hotel. Sluit het jaar feestelijk af met een dj, oliebollen en champagne.

  Ga uitgewaaid het nieuwe jaar in

  Midden in het bruisende Scheveningen ligt het Europa Hotel. Je bent in precies 198 stappen op het strand waar je heerlijk kunt uitwaaien en genieten van de winterse dagen. Het Europa Hotel beschikt over 174 comfortabele en gedistingeerde kamers, met uitzicht op bruisend Scheveningen of met zicht op zee. Begin de dag met een uitgebreid Bilderberg kerstontbijt en geniet ‘s avonds van een heerlijk kerstdiner in SALT Coastal Bistro. Tijdens de jaarwisseling kun je het vreugdevuur bewonderen op het strand, genieten van het schitterende vuurwerk of een duik nemen in de ijskoude zee tijdens de Nieuwjaarsduik op 1 januari. Voor ultieme ontspanning kun je terecht in de sauna, het solarium, Turks stoombad en natuurlijk het overdekte zwembad. Bilderberg biedt ook een arrangement aan waarbij de kerstdagen worden gecombineerd met eersterangs kaarten voor de populaire Disney’s Musical The Lion King.


  Kun je net zoals ons niet wachten tot de feestdagen en zie jij jezelf al zitten naast de kerstboom in een van onze Bilderberg hotels? Bilderberg heeft ruim 70 hotelarrangementen voor kerst en oud en nieuw.

  Laat een reactie achter