Op en top Bourgondisch in Gelderland!

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland bij de beste culinaire overnachtingen van Gelderland

  De website GelderseStreken.nl heeft Bilderberg Hotel Klein Zwitserland uitgeroepen tot één van de mooiste en lekkerste overnachtingen in de Gelderse Streken. Uiteraard zijn we hier trots op!

  Culinaire hotspot
  Wie zijn vakantiebestemming het liefst laat afhangen van culinaire hotspots hoeft niet langer te zoeken. Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum is dé plaats waar hij of zij moet zijn. GelderseStreken.nl is onder andere lovend over restaurant De Kromme Dissel: “Als enige restaurant in Nederland hebben ze al 45 jaar een Michelinster en dat proef je niet alleen, dat zie je ook aan de kunstwerken op je bord! Dit moet je jezelf eens gunnen.”

  KrommeDisselC-LRHet Kromme Dissel Arrangement
  Wilt u ook de culinaire expertise van De Kromme Dissel ervaren? Deze zomer nog kunt u profiteren van het Kromme Dissel Arrangement. Tijdens een zevengangendiner in De Kromme Dissel laten chef Tonny Berendsen en zijn team u zien hoe koken tot een kunstvorm verheven wordt. Na deze bijzondere avond wacht u een heerlijke overnachting in het naastgelegen Bilderberg Hotel Klein Zwitserland. In de ochtend geniet u van Het Bilderberg Ontbijt, een uitgebreid ontbijtbuffet. Als kers op de taart ontvangt u het nieuwste kookboek van de Kromme Dissel, waarin de chef uitlegt waar de inspiratie voor zijn gerechten vandaag komt. Ook ontvangt u een voucher voor een tweede lunch gratis in De Kromme Dissel.

  We heten u graag welkom in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland en De Kromme Dissel!

  Laat een reactie achter