Ultieme rust verscholen in het groen

Travelblogger Authentic Chica bezoekt Bilderberg hotels

  Er zijn plekken die compleet omringd zijn door de natuur en verscholen lijken te zijn voor de rest van de wereld. Je komt er tot rust op een manier die op andere plekken niet mogelijk lijkt te zijn. Naomi van Authentic Chica verbleef een lang weekend op de Veluwe en vond die rust in Hotel De Bilderberg en Bilderberg Résidence Groot Heideborgh.

  ACBB1Veluwse rust bij Bilderberg

  Uitgestrekte bossen, bloeiende heidevelden, grazende kuddes schapen, zandverstuivingen, maar ook historische steden, inspirerende musea en bourgondisch genieten. Dat is waar de Veluwe zoal voor staat. Op minder dan een uur rijden vanuit de Randstad arriveert u in het op één na grootste natuurgebied van Nederland, waar rust en kalmte de boventoon voeren en waar u te gast bent in de natuur. Verspreid over de Veluwe liggen er zeven Bilderberg hotels op verschillende prachtige locaties verscholen in het groen, waar u van harte welkom bent om de Veluwse rust te komen ervaren.

  Hotel De Bilderberg

  Naomi startte haar weekend in de naamgever en Grande Dame van ACBB2Bilderberg: Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Het impossante gebouw kent een rijke historie, waar het personeel u graag iets over vertelt. Het hotel is centraal gelegen tussen allerlei bezienswaardigheden en attracties, maar is ondanks dat een oase van rust. Hotel de Bilderberg is omgeven door idyllische Veluwese dorpen, maar grotere steden als Arnhem en Nijmegen liggen ook in de buurt. Al onze hotelkamers en suites zijn ruim en comfortabel ingericht en hebben een prachtig uitzicht op de bossen, zodat u optimaal van de rust kunt genieten. Wanneer u uzelf extra wilt verwennen staat de sauna voor u klaar of kunt u genieten van het zwembad. Culinair genieten doet u in Julia’s Kitchen of in Trattoria Artusi, waar onze chef voor u klaarstaat om u iets bijzonders voor te schotelen.

   

  ACGH2Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

  Een kleine 30 kilometer verderop ligt Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. In een totaal andere setting en omgeving geniet u daar van dezelfde oprechte gastvrijheid en excellente service die u in alle Bilderberg hotels tegenkomt. Ook in dit hotel heeft u vanuit iedere kamer of suite uitzicht op de prachtige Veluwse bossen. Bilderberg Résidence Groot Heideborgh ligt net buiten Garderen en is daarom een goed punt om een schitterende wandeling of fietstocht te starten. In restaurant De Prinsenhof wordt u meegenomen op culinair avontuur en verrassen we u door de veelzijdige menukaart geïnspireerd door de omgeving van het hotel. In onze Beauty & Wellness salon staat alles in het teken staat van uw welzijn en ontspanning.

   

  We verwelkomen u graag in één van onze Bilderberg hotels op de Veluwe. Naomi’s volledige blog is hier (in het Engels) te lezen op de website van Authentic Chica.

   

  VoorkantBB-LRHotel De Bilderberg
  In de prachtige bossen van de Veluwe ligt onze Grande Dame en naamgever: Hotel De Bilderberg. Als u Oosterbeek inrijdt en onze statige oprit nadert begrijpt u waarom Hotel De Bilderberg inmiddels een icoon is. Waar u het hotel ook uitwandelt u staat zo midden in het schitterende Veluwse bos.

  HeideborghA-LR(1)Bilderberg Résidence Groot Heideborgh
  Bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen bent u even weg van het alledaagse. Dat begint al bij de oprit waar de schapen vaak vlak naast grazen. In een omgeving waar we modern en klassiek combineren biedt Résidence Groot Heideborgh u 84 warme, comfortabele en vooral ruime suites aan.

  Laat een reactie achter