Bekijk onze Veluwe hotels vanuit de lucht

'Droneview' van onze groene Bilderberg hotels

  We hebben er een paar prachtige zomerse weken op zitten. Het weer heeft ook de natuur goed gedaan, want onder andere de bossen op de Veluwe liggen er prachtig bij! Reden genoeg om een drone de lucht in te sturen om onze Bilderberg Veluwe hotels eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf.

  De Veluwe: gelegen in het groen

  De Veluwe staat bekend om haar prachtige natuurrijke omgeving met eindeloze bossen en uitgestrekte heides. Het is dan ook niet gek dat de Veluwe maar liefst een oppervlakte van ongeveer 1.000 km² beslaat. In deze prachtige omgeving komt u volledig tot rust in één van onze Bilderberg hotels. Ze liggen verscholen in de bossen, maar zijn ondanks dat goed te bereiken vanuit alle hoeken van het land.

  Activiteiten en bezienswaardigheden

  Wandelen, fietsen, paardrijden of golfen? Het kan allemaal op de Veluwe. Wees ontspannen inspannend bezig met als decor de Veluwse natuur! Het Kröller-Müller Museum is wereldberoemd vanwege haar omvangrijke collectie schilderijen. De Hoge Veluwe is een park waar bezoekers nog volop ruimte en rust vinden. Er zijn veel bedreigde planten- en diersoorten te ontdekken. Heeft u ooit wel eens oog in oog gestaan met een edelhert, wild zwijn of ree? Op de Veluwe kan het! Tip: lees onze vijf tips voor de Veluwe.

  Bilderberg hotels op de Veluwe

  Omgeven door de groene Veluwse bossen zijn de zeven Bilderberg hotels in Gelderland dé ideale plekken om tot rust te komen na een actieve dag. Of het nu naast Paleis Het Loo in Apeldoorn of midden in het sfeervolle Oosterbeek is, overal geniet u van dezelfde persoonlijke aandacht, oprechte gastvrijheid, excellente service en culinaire hoogtepunten. Een verblijf in een Bilderberg hotel mag daardoor gerust een belevenis genoemd worden.

  Bekijk de volledige video’s van onze Veluwe hotels hier. Bent u na het zien van deze video’s ook benieuwd geworden naar de rust en ruimte van de Veluwe? Bezoek dan één van de 7 Bilderberg hotels op de Veluwe en geniet van het prachtige bosrijke natuurlandschap met een diversiteit aan musea, evenementen en veelzijdige attracties.

   

  Bewaren

  Laat een reactie achter