Zen tussen de schapen van Garderen

Yoga beoefenen kan overal. Op een brug boven de Donau of tussen de schapen in de wei.

Yoga saai? Zeker niet! En al helemaal niet wanneer het op een unieke locatie beoefend wordt.

 

600 yogamatjes op Hongaarse brug

Zo zagen wij op RTL4 onlangs een goed voorbeeld: ruim 600 yogaliefhebbers kwamen bijeen om hun yogamatje te leggen op de Vrijheidsbrug in Boedapest. Deze brug over de Donau was tijdelijk afgesloten voor onderhoud. En wat doe je dan, als je ineens een groot aantal vierkante meters vrij hebt? Juist, je legt er 600 yoga matjes op, en gaat samen yogaën! De ideale gelegenheid om op een unieke locatie en met een bijzonder uitzicht volledig zen te worden.

20160902_heideborghheide

Yoga tussen de schapen?

Maar je kan jezelf een ticket naar Boedapest besparen; ook in Nederland kan je op bijzondere plekken aan yoga doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van yogaën tussen de schapen op een prachtig heideveld op de Veluwe? Bij Bilderberg kan dat op het landgoed van Residence Groot Heideborgh. Steeds meer bedrijven kiezen hiervoor als bedrijfsactiviteit om een teamdag te beginnen of als break twee vergaderingen door. Uniek, bijzonder en natuurlijk een zeer ontspannen manier om je dagelijkse indrukken te laten landen. Want juist door de connectie tussen spanning en ontspanning, ben je in staat om je beter te concentreren en nieuwe energie op te doen.

En dat gewoon bij ons in de voortuin, tussen de grazende schapen. Vind je dat (net als ons) een waanzinnig idee, maar ben je met een kleiner gezelschap? Niet erg, dan leggen we wat minder matjes neer in de weide. Hebben de schapen ook nog wat bewegingsvrijheid. En ook een yoga instructeur kunnen wij voor jullie verzorgen.

Dus, toe aan een leuke onderbreking van je meeting? Of misschien zelfs de dag starten op een net iets andere manier dan met een kop koffie en een ambachtelijke Amarene koek? Ja, dan is yoga net andere koek!

 

 

Over Bilderberg Résidence Groot Heideborgh
Bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen bent u even weg van het alledaagse. In een omgeving waar we modern en klassiek combineren biedt Résidence Groot Heideborgh u 84 warme, comfortabele en vooral ruime suites aan.

Laat een reactie achter