Sterrenchefs slaan handen ineen op Landgoed Lauswolt

Proef de Signature Dishes van onze zes topchefs tijdens een uniek zesgangendiner

  We maken er geen geheim van: we zijn trots op de culinaire expertise van onze chefs en onze keukenbrigade. We hebben daarom 28 oktober duidelijk omcirkeld staan in onze agenda. Op die dag komt een aantal topchefs van Bilderberg op Landgoed Lauswolt bijeen om een zesgangendiner van wereldklasse te bereiden tijdens Proef de Sterren.

  Signature Dishes

  Tonny Berentsen*, Arjan Bisschop*, Richard de Vries, Stefan van Sprang**, Erik van Loo** en Wessel Ruijmgaart. Dat zijn de mannen die het unieke diner voor u bereiden. Ieder chef bereidt zijn eigen Signature Dish; hét gerecht waarin hij zijn culinair meesterschap aan u laat zien. Dit alles vindt plaats in De Heeren van Harinxma, het met een Michelinster bekroonde restaurant van Bilderberg Landgoed Lauswolt.

  sterrenchefs2.jpg__2200x850_q85_crop_subsampling-2

   

  Overnachten op Bilderberg Landgoed Lauswolt

  Wilt u ook zien en proeven hoe koken tot kunst verheven wordt? Dan nodigen we u van harte uit om Proef de Sterren mee te maken. Er zijn nog een aantal tafels beschikbaar. Na het diner blijft u overnachten op Bilderberg Landgoed Lauswolt, het mooiste landgoed van Nederland. Na een ontspannen nachtrust start u de nieuwe dag met een Champagne Ontbijt. Het arrangement is ook zonder overnachting te reserveren. Reserveer uw arrangement hier.

   

  Bilderberg Landgoed Lauswolt
  Vijfsterrenhotel Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag staat bekend om haar persoonlijke service en grenzeloze gastvrijheid. Met een zekere Friese nuchterheid bieden we u alle luxe en ontspanning op een schitterende locatie. 65 ruime en unieke hotelkamers, waaronder verschillende suites, bieden comfort en een panoramisch uitzicht over het landgoed.

   

   

  Laat een reactie achter