‘Grab a chair’ in ’t Speulderbos

Alternatief vergaderen in de groene Veluwse bossen

Tegenwoordig proberen de grootste bedrijven zoals Google en Facebook  met de meest creatieve werkplekken te komen, dit alles om werknemers te blijven prikkelen tijdens hun werk.

Top 5 hoofdkantoren

De Belgische site Jobat.be besloot dan ook een top 5 van meest inspirerende en spraakmakende kantoren ter wereld te maken zodat iedereen hier inspiratie uit kan halen.

De 5 gegeven voorbeelden zijn wellicht niet voor iedereen haalbaar, maar wanneer je toch denkt ‘Laat ik eens op een andere en inspirerende manier vergaderen’ dan kan dat!

grabachair

Out of the box

In Bilderberg Hotel ’t Speulderbos willen wij dagelijks onze gasten de ‘out of the box’ beleving laten ervaren. We geven je niet alles weg, maar een tipje van de sluier misschien?

Oké, grab a chair. De traditionele Bilderberg stoelen mogen tijdens je meeting aan de kant. Tijdens deze meeting plof je neer in een lekkere zitzak of zit je lekker achterover geleund in een schommelstoel. Een meeting midden in de natuur is misschien ook wel een goede optie.

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere, inspirerende en nieuwe manier van vergaderen? Wacht dan niet langer en kom naar Bilderberg Hotel ’t Speulderbos.

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos
Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos ligt midden in de speulderboshotelaanzichtii-lrweldadige natuur van de Veluwe en combineert luxe en charme in een rustige omgeving en is daarom de vergaderlocatie bij uitstek. Onze zakelijke gasten maken gebruik van ons goed uitgeruste conferentiecentrum, met onder andere een theaterzaal en meerdere vergaderruimtes.

 

Laat een reactie achter