Ontdek de 5 nieuwste plekjes van het Europa Hotel Scheveningen

Ontmoeten, proeven en genieten in compleet vernieuwd hotel

  Heerlijk dineren in restaurant SALT, lekker uitrusten in de lounge, van het zonnetje genieten op het terras of professioneel vergaderen door het nieuwe verlichtingssysteem van Philips in de vergaderzalen. Het kan allemaal in het vernieuwde Bilderberg Europa Hotel Scheveningen. De nieuwste technologieën zijn toegepast in de vergaderzalen en ook de rest van de begane grond heeft er aan mogen geloven, een totaal nieuw plaatje dus.. Wij nemen je mee langs 5 prachtige plekken in het hotel die je echt gezien moet hebben.

  europa_voorDen Haag is de enige Nederlandse stad aan zee, heerlijk dus om er een dagje te zonnen of uit te waaien op het strand. Scheveningen heeft een brede Boulevard en maar 198 stappen verwijderd van het Noordzeestrand is het Europa Hotel Scheveningen te vinden. Dit betekent dat het een ideale locatie is om even bij te komen na een dag op het strand en jezelf helemaal op te laden in het gerenoveerde hotel. Ook voor de zakelijke gasten: nog nooit is vergaderen zo interessant geweest door het compleet vernieuwde en luxe conferentiecentrum. Daarnaast is het Europa Hotel makkelijk te bereiken en ligt dichtbij Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Er zijn veel mogelijkheden voor inspannende en ontspannende teamactiviteiten.

  Vergaderen met lichtbeleving

  Europa Hotel Scheveningen heeft een heel nieuw conferentiecentrum met maar liefst 11 meetingruimtes, met natuurlijk de modernste apparatuur. Wat het nou zo speciaal maakt is dat al deze zalen zijn uitgerust met het Philips Day light system, dat altijd zorgt voor de perfecte sfeer. Kies bijvoorbeeld voor natuurlijk ogend daglicht, een ontspannen warm licht of fris licht voor extra concentratie. En de grootste eyecatcher? Dat is Colour Your Event; een enorme unieke lichtwand in onze grootste ruimte. Deze is in 2000 kleurtinten in te stellen, en geeft hiermee een unieke sfeer aan ieder event!

  Signature Dishes

  SALT Coastal Bistro & Bar           

  Sinds kort is dit nieuwe restaurant geopend met als inspiratie Scheveningen. Het zoute en zilte van de zee zijn door het gebruik van bijzondere soorten zouten subtiel in een aantal gerechten verwerkt. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van oranje zout, citroen zout en Himalaya zout. Een echte aanrader is onze starter met brood en een proeverij van gezouten boter. In SALT staat ontspannen dineren en genieten centraal door veel te proeven, eten en te delen. Een leuke bijkomstigheid: alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’(halve portie), normale of ‘sharing’(anderhalve portie) te bestellen. De passie voor bijzondere soorten zout komt ook terug in het restaurant, waar een hele wand met zout van over de hele wereld staat uitgestald, zoals Kala Namak. Dit staat ook wel bekend als Black Salt en wordt gewonnen uit de diepe groeven aan de voet van de Himalaya in India. De pure smaak geeft een bijzondere twist aan groenten en vis.

  compilatie1

  Tot rust komen in de lounge

  Ook de lounge is helemaal vernieuwd en heeft een rustige en luxe europahotellounge-lruitstraling waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie of een cocktail. Als zakelijke gast kun je hier tot rust komen na een dag hard werken. Of je kunt hier achteruit zakken in de lekkere banken na een dagje shoppen.

   

  Cocktails in de cocktailbar

  Bezoek je ons hotel in de avonduren? Dan mag je zeker de bar niet missen!
  De bar is totaal gerenoveerd waardoor iedereen lekker een drankje kan doen aan de luxe bar. Je kunt hier gezellig met een groep genieten van de heerlijke kaart. Er is een nieuwe cocktailkaart waar veel verschillende en bijzondere soorten cocktails op staan, voor ieder wat wils dus.

  compilatie2

  Genieten van de zon op het terras

  Het terras is helemaal nieuw en fris. Dit betekent dat er voor iedereen de mogelijkheid is om de lekkerste gerechten van de kaart te bestellen, te genieten van een drankje in de zon tijdens een dagje strand of heerlijk bij te komen na een lange strandwandeling.

  compilatie3

  Kortom, dit hotel biedt genoeg gelegenheid om te ontspannen in bijvoorbeeld het heerlijke restaurant, de luxe bar of de lounge. Mocht je even lekker willen ontspannen, dan is Bilderberg Europa Hotel de perfecte plek!

   

  Bilderberg Europa Hotel
  Het prachtige Bilderberg Europa Hotel ligt zoals geen ander hotel in Nederland. Ingenesteld in het bruisende Scheveningen met het gezicht naar de zee. Niet alleen het AFAS Circus Theater ligt op loopafstand. U bent in precies 198 stappen op het strand waar u uitwaait na een enerverende dag in Den Haag.

  Bewaren

  Laat een reactie achter