Sprookjesachtig dineren bij Kasteel Vaalsbroek

Altijd al willen ervaren hoe het voelt om te dineren in een Kasteel? Waan jezelf in de 18e eeuw en geniet van een rijkelijk diner of een sfeervolle barbecue op het sprookjesachtige landgoed van Kasteel Vaalsbroek. Waarom jij dit niet wil missen, lees je hier!

Vaalsbroek

Het schilderachtige Limburgse heuvellandschap en de sfeervolle suites maken een overnachting bij Kasteel Vaalsbroek meer dan de moeite waard. Vanuit de hotelvleugel naast het kasteel kijk je uit over het prachtige landgoed van het kasteel. Ontbijten doe je in het kasteel en heerlijke seizoensgebonden gerechten met lokale ingrediënten vind je in Restaurant In de Oude Watermolen. Om je overnachting nog specialer te maken kun je bij Vaalsbroek kiezen voor een intiem kasteeldiner of een overheerlijke bourgondische barbecue.

Kasteeldiner op een bijzondere locatie

Krakende traptreden, sprankelende kroonluchters en de mooie schilderijen houden de rijke historie van Kasteel Vaalsbroek levendig. Met een kasteeldiner in de historische ruimtes van het kasteel voel jij je de koning te rijk. Het Kasteeldiner vindt iedere zaterdag plaats en bestaat uit drie gangen, waarvan de voorgerechten en desserts in buffetvorm zijn. Het hoofdgerecht wordt aan tafel geserveerd in de authentieke kamers van het Kasteel. In deze kleine intieme kamers proef je de beleving van een kasteeldiner zoals in de 18e eeuw.  Maar het allerleukste en meest bijzondere is de rondleiding voorafgaand aan het diner. Tijdens de rondleiding nemen wij als Vaalsbroek je mee terug in de tijd en kom je alles te weten over de rijke historie van het landgoed.

Barbecue op een sfeervolle binnenplaats

Op vrijdagavond kun je heerlijk genieten van een bourgondische barbecue op het sprookjesachtige landgoed van Kasteel Vaalsbroek. Het knetterende vuur van een vuurkorf, een varken aan het spit en het bijzondere uitzicht zorgen voor een ongekende sfeer. Tijdens de barbecue geniet je van eerlijk vlees, lokale verse producten en wijnen van topkwaliteit. En wees gerust want ook met slecht weer zit je lekker warm, want op ons landgoed kun je zelf kiezen of je buiten of binnen wil dineren.

foodie2

Kan jij niet wachten om je te wanen op ons prachtige landgoed en te genieten van een bijzonder moment? Kijk dan hier voor meer informatie en vergeet vooral niet te reserveren!

Laat een reactie achter