Vier Bilderberg restaurants in de Lekker 500

Dit jaar staan er wederom vier Bilderberg restaurants in de Lekker 500

Zoekt u de ultieme culinaire belevenis waar u kunt genieten van hoogstaande gerechten met oog voor detail en een uitstekende service? Deze week is de Lekker 500 gids uitgekomen. En met vier vermeldingen, is Bilderberg goed vertegenwoordigd.

Bijna 70 professionele rapporteurs staan aan de basis van de Lekker 500. Professionele fijnproevers, met veelal een historie in de horeca of wijnwereld. Alle bezochte restaurants worden beoordeeld aan de hand van zestig aandachtspunten. Hieronder vallen: wijn-spijscombinaties, vakkennis van de bediening, de opbouw van de gerechten, presentaties en om de kwaliteit van de afzonderlijke ingrediënten en de balans van het totaal.

De Heeren van Harinxma, het restaurant van Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, viel het beste in de smaak van de jury. Wederom is dit restaurant bekroond met plek 41. De Kromme Dissel in Heelsum, al 43 jaar op rij de trotse eigenaar van een Michelinster, is te vinden op plaats 61.

Beide hotels in de top 100 staan al jaren borg voor een constante kwaliteit. Gepassioneerde koks zijn elke dag met bezieling bezig met koken. Maar niet alleen de oude garde viel in de prijzen. Een eervolle vermelding  is er voor The Park – Inspired by Erik van Loo. Het restaurant van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam werd vorig jaar geopend. Chefkok Erik van Loo mag sinds de opening rekenen op een dagelijks goedgevuld restaurant en lovende kritieken. Daarnaast staat ook de Kersentuin in Amsterdam in de top 500 van Lekker. Dit beroemde restaurant is deze zomer volledig gerenoveerd en  heropend in samenwerking met tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang.

Wij heten u van harte welkom een van onze restaurants.

Laat een reactie achter